????????????????????????????????????

Δεν χορταίνεται η Παιχνιδοχώρα στο Ρέθυμνο! – Το σπιτάκι με τις πιο λαχταριστές λιχουδιές είναι εδώ!

Βάλτε ποδίτσες, καπέλα και γαντάκια και κλείστε καλά την πόρτα για να μην μπει ο Αϊ Βασίλης. Καλά καταλάβατε. Αυτό το σπιτάκι είναι το μόνο που δεν επιτρέπεται να μπει ο Αϊ Βασίλης . Στο σπιτάκι της Λιχουδιάς. Γιατί εδώ τα ξωτικά, οι “αλευρογλυκούληδες”,  κάνουν τις πιο λαχταριστές λιχουδιές των Χριστουγέννων. Ξέρετε… αυτά τα μικρά κέικ και τα κουλουράκια και τα κάθε λογής μοσχομυριστά γλυκάκια.

Ο φούρνος έχει ήδη ανάψει και περιμένει να γεμίσετε τα ταψιά με τις γλυκές δημιουργίες σας.  Και μη ξεχνάτε να κλείνετε καλά την πόρτα, γιατί ο λιχούδης Αϊ Βασίλης περιμένει την ευκαιρία να τρυπώσει κρυφά και να φάει όλα τα κουλουράκια.

Το μαγικό Εργαστήρι του Αϊ Βασίλη, η δική του Παιχνιδοχώρα, συνεχίζει να μαγεύει μικρούς και μεγάλους προσελκύοντας άτομα κάθε ηλικίας. Καθημερινά η Πλατεία Μικρασιατών  και ολόκληρο το Σπίτι Πολιτισμού υποδέχονται τους ρεθεμνιώτες προσφέροντας αγάπη, χαμόγελα και ευχές για Καλή Χρονιά.

Η αγάπη με την οποία αγκαλιάστηκε αυτή η προσπάθεια επιβεβαιώνει τον συλλογικό της χαρακτήρα. Αναγκάζοντας με χαρά να ανταποδώσουμε με ένα μεγάλο ευχαριστώ. Η συνεισφορά όλων των δημοτών αποτελεί τη μεγαλύτερη παρακαταθήκη.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα για την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου έχει ως εξής:

  • 10:30 Δημοτική Φιλαρμονική Ρεθύμνης Συμμετοχή της ορχήστρας της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ρεθύμνης, η οποία θα αποδώσει Χριστουγεννιάτικες μελωδίες,, στην κεντρική σκηνή της διοργάνωσης στην Πλατεία Μικρασιατών.
  • Επίσης η Μπαντίνα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ρεθύμνης, θα γεμίσει με μουσικές μελωδίες και κάλαντα την αγορά του Ρεθύμνου.
  • 14:00 Έλα να γίνουμε ένα. Πάρτι Εμπορικού Συλλόγου Ρεθύμνου με έντεχνη και κρητική μουσική από  τον Λευτέρη Τζαγκαράκη και το συγκρότημα του στην Γωνία των οδών Σουλίου και Εθνικής Αντιστάσεως. Κλείνουμε την χρονιά που πέρασε με αναμνήσεις και χαμόγελο

 

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Σαββατοκύριακο με μηνύματα ζωής, στην «Παιχνιδοχώρα – Το εργαστήρι του Αϊ Βασίλη»

Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, στην Παιχνιδόχωρα και το εργαστήρι του Άι Βασίλη, στο Ρέθυμνο, ήταν …

Άγιος Νικόλαος – “Στάση” στο Νικηθιανό για τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών

“Στάση” στο χωριό του Νικηθιανού έκανε το μεσημέρι της Κυριακής ο Άγιος Βασίλης. Στην εκδήλωση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize