Τελευταία Νέα

Η Dell αναβάθμισε το κορυφαίο φορητό υπολογιστή της XPS 13 με οθόνη 4K

Η Dell αναβάθμισε το κορυφαίο φορητό υπολογιστή της XPS 13 με οθόνη 4K.

Η Dell έχει ενισχύσει το εξαιρετικά λεπτό φορητό υπολογιστή (laptop) XPS 13 με οθόνη 4K και έναν νέο επεξεργαστή της Intel τυπού quad-core i7 όγδοης γενιάς.

Το νέο XPS 13 διαθέτει οθόνη UltraHD 4K με ανάλυση 3840 x 2160 και τεχνολογία αφής InfinityEdge.

Αυτός ο μικρός φορητός υπολογιστής έχει μέγεθος οθόνης 13,3 ίντσες, με πάχος 9-15 χιλιοστά και βάρος 1,2 κιλά. Η εταιρεία αποκάλυψε το νέο φορητό υπολογιστή πριν από την εκδήλωση CES 2018 που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στο Λας Βέγκας, η οποία θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνολογίας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Η μπαταρία έχει ικανότητα 52 watt-hour (Whr) και μπορεί να διαρκέσει μέχρι19 ώρες και 46 λεπτά, επίσης δίνεται η δυνατότητα στον πελάτη να αντικαταστήσει την μπαταρία όποτε θέλει.

Ο συγκεκριμένος φορητός υπολογιστής διαθέτει επιλογές για επεξεργαστή Intel i5-8250U στα 3,4 GHz ή i7-8550Uστα 4,0 GHz. Ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται πλέον στο πλάι.

Διατίθεται σε δύο επιλογές λειτουργικού συστήματος, 64-bit Windows 10 Home ή Windows 10 Pro, επιπλέον διαθέτει επιλογές μνήμης RAM από 4 gigabytes έως 16 gigabytes και έχεο ενσωματωμένα γραφικά της Intel. Ο φορητός υπολογιστής διαθέτει επίσης στερεοφωνικά ηχεία με την τεχνολογία Waves MaxxAudio Pro, μια κάμερα με τέσσερα ψηφιακά μικρόφωνα και μια επιλογή οπτικού δίσκου Thunderbolt Dock.

Το μηχάνημα διαθέτει καλύτερο σύστημα ψύξης για να διαλύσει τη θερμότητα που έχει την τάση να μειώνει την αποδοτικότητα, έχοντας έναν επιπλέον ανεμιστήρα για να αποτρέψει την υπερθέρμανση. Αυτό το στοιχείο είναι αρκετά σημαντικό, καθώς δεδομένου ότι το παλαιότερο πρότυπο XPS έχει την τάση να υπερθερμαίνεται. Το νέο XPS 13 είναι διαθέσιμο σήμερα για 950 δολάρια με λειτουργικό σύστημα Ubuntu ή 1.000 δολάρια με Windows.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς