Δέκα τεχνολογικά tips που ίσως δεν ξέρατε

Η τεχνολογία πολλές φορές μας δίνει την ευχέρεια να κάνουμε πράγματα που δεν τα φανταζόμασταν. Η που τα φανταζόμασταν, αλλά δεν έτυχε να μάθουμε το πως γίνονται… Παρακάτω σας δίνουμε 10 tips, που ίσως κάποια στιγμή τα βρείτε χρήσιμα.

1. Θέλετε να «στρίψετε» ένα κέρμα, αλλά δε βρίσκετε; Αν διαθέτετε iPhone, ζητήστε το από τη Siri. Πείτε «flip a coin» και θα σας δείξει το τυχαίο αποτέλεσμα.

2. Η ανάλυση μιας φωτογραφίας είναι καλύτερη αν τραβήξετε πρώτα τη φωτογραφία και μετά κάνετε zoom, παρά το ανάποδο.

3. Στα περισσότερα smart phones μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφία με το κουμπί «+» που βρίσκεται πάνω στα ακουστικά.

4. Πιθανότατα ξέρετε πώς να ανοίγετε μία νέα καρτέλα με το πληκτρολόγιο (Ctrl + T). Πώς ανοίγετε όμως ένα παράθυρο που κλείσατε κατά λάθος; Πατήστε ταυτόχρονα Ctrl + Shift + T.

5. Περπατάτε στον δρόμο και γράφετε μηνύματα; Κατεβάστε την εφαρμογή Type N Walk που σας επιτρέπει, χρησιμοποιώντας την κάμερα του κινητού σας, να βλέπετε τι συμβαίνει μπροστά σας σαν να κάνει τη συσκευή σας διάφανη.

6. Μισείτε τον αυτόματο τρόπο που εμφανίζονται τα βίντεο στο Facebook; Πηγαίνετε στο www.facebook.com/settings, επιλέξτε Videos στο αριστερό μενού και πατήστε Off στο Auto-play Videos.

7. Ξεμείνατε από ιδέες για μαγείρεμα; Στο www.myfridgefood.com επιλέγετε με ευκολία τα υλικά που διαθέτετε και θα δείτε άμεσα συνταγές που μπορείτε να εκτελέσετε.

8. Θέλετε να μάθετε μια ξένη γλώσσα, αλλά δωρεάν και με τον δικό σας ρυθμό; Κατεβάστε την εφαρμογή Duolingo (www.duolingo.com) και αρχίστε να μαθαίνετε. Αν γνωρίζετε ήδη Αγγλικά οι επιλογές είναι σαφώς περισσότερες.

9. Σας είχαμε δείξει πώς να θυμηθείτε το διάσημο παιχνίδι Arkanoid του Atari. Μήπως θέλετε να παίξετε και λίγο Pacman τώρα; Αναζητείστε “Google Pacman” στο Google και… νιώστε τυχερός.

10. Αν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή όπου απαγορεύεται η χρήση συγκεκριμένων sites (πχ. Facebook, YouTube), αντιγράψτε στο Google Translate τη διεύθυνση της σελίδας που θέλετε να δείτε. 😉

Δείτε επίσης!

Αν πάρεις αυτά τα τρία κομμάτια στις εκπτώσεις, θα τα φοράς από τώρα και για όλη την άνοιξη

Φαίνεται ότι οι λιακάδες των τελευταίων ημερών του Ιανουαρίου έφεραν τις πρώτες εικόνες άνοιξης στο …

Έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα – 4 tips που πρέπει να ξέρεις

Κάθε γυναίκα έχει τη δική της ρουτίνα ομορφιάς. Τα καλλυντικά και τα προϊόντα περιποίησης της …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize