Δάφνη Νικολάου – “Θαλασσάκι μου” – Απίστευτο ανάποδο βίντεο κλιπ μέσα στα χιόνια σε ταράτσα της Αθήνας!

Απίστευτο ανάποδο βίντεο κλιπ μέσα στα χιόνια σε ταράτσα της Αθήνας!

Δάφνη Νικολάου  “Θαλασσάκι μου”

Άλλο ένα διαμαντάκι της μουσικής μας παράδοσης. Η Δάφνη Νικολάου μας πιάνει απ`το χέρι και με ένα μαγικό τρόπο μας ταξιδεύει στη πανέμορφη Σκύρο. Παρ’ότι βρισκόμαστε σε συνθήκες εγκλεισμού (και αποκλεισμού λόγω του χιονιά) η Δάφνη με το Θαλασσάκι της έρχεται να ζεστάνει τις καρδιές μας, φέρνοντας το γαλάζιο και τη νοσταλγία του Αιγαίου.

“Στην προηγούμενη καραντίνα προσπαθήσαμε να μείνουμε δημιουργικοί και ενωμένοι με τις μουσικές μας, παρά τις δυσκολίες. Ηχογραφήσαμε και δουλέψαμε, το Θαλασσάκι μας, ο ένας μακριά από τον άλλο. Μετά από σχεδόν έναν χρόνο, ολοκληρώσαμε την ιδέα του, με αυτό το βίντεο κλιπ”.

Την ενορχήστρωση έκανε ο Σπύρος-Ράκης Νικολάου παντρεύοντας την παράδοση με μοντέρνα ακούσματα. Στην ηλεκτρική κιθάρα ο Ιάσονας Μαυρογεώργος. Κυκλοφορεί από την Records On Top.

Ο παρατηρητικός θεατής θα αντιληφθεί ότι το βίντεο κλιπ είναι γυρισμένο με μία μόνο λήψη και μάλιστα ανάποδα. Το “Θαλασσάκι μου” είναι το πρώτο HDR βίντεο κλιπ στην Ελλάδα και την σκηνοθεσία υπογράφει ο Αλέξανδρος Χρυσίδης.

Καλές όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες… σας αφήνουμε να απολαύσετε την μαγεία της παράδοσης και την ερμηνεία της Δάφνης Νικολάου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς