Τελευταία Νέα

Χρόνια κτιριακά προβλήματα σε ένα κτίριο του 18ου αιώνα – Νέο αστυνομικό μέγαρο διεκδικούν οι αστυνομικοί στο Ρέθυμνο

Στις 29 Αυγούστου αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου συναντήθηκε στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας με τον Υποστράτηγο Παναγιώτη Ντζιοβάρα, προϊστάμενο του Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής / Α. Ε.Α.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, εκτέθηκαν στον Υποστράτηγο τα χρόνια κτιριακά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου καθώς και η άμεση και η επιτακτική ανάγκη που υπάρχει για τη δημιουργία ενός νέου αστυνομικού μεγάρου, το οποίο θα φιλοξενήσει όλες τις υπηρεσίας της Διεύθυνσης. Αρκετά χρόνια τώρα οι Υπηρεσίες αυτές στεγάζονται σε ένα κτίριο του 18ου αιώνα, το οποίο είναι ακατάλληλο και μη ορθά συντηρημένο, και απόδειξη αυτού είναι η συνεχής και μάλιστα πολύ πρόσφατη πτώση κομματιών τοιχοποιίας, γεγονός που καθιστά ανέφικτη την εύρυθμη λειτουργία τους.

Η ανέγερση ενός νέου αστυνομικού μεγάρου, θα διευκολύνει τόσο την καθημερινότητα των αστυνομικών που υπηρετούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνης, εξασφαλίζοντας ένα ανθρώπινο, φιλικό, υγιεινό και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, όσο και των πολιτών που την επισκέπτονται. Η δημιουργία συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας είναι μια βασική και απαραίτητη συνιστώσα στην ομαλή εργασιακή καθημερινότητα όλων των εργαζομένων.

Ο Υποστράτηγος Παναγιώτης Ντζιοβάρας, αφού παρακολούθησε προσεκτικά όλα όσα εκτέθηκαν από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, δεσμεύτηκε ότι η βοήθειά του θα είναι σημαντική, παρακολουθώντας προσωπικά όλα τα στάδια που απαιτούνται, ώστε το νέο Αστυνομικό Μέγαρο να πάρει επιτέλους σάρκα και οστά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize