Τελευταία Νέα

Χωρίζουν Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης μετά από 18 χρόνια

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης

Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαΐδης: Παίρνουν διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου – Η ανακοίνωση του ζευγαριού.
Μετά από 18 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση δύο παιδιών, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους και την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο. 

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης σε κοινή τους εμφάνιση

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης σε κοινή τους εμφάνιση © NDP
Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Η γνωριμία το 1999 και τα τρυφερά λόγια του ενός για τον άλλο
Πριν από ένα χρόνο, η Δέσποινα Βανδή είχε μιλήσει στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου για τη γνωριμία και τη σχέση τους. «Τον Ντέμη τον γνώρισα το 1999. Κλείνουμε 21 χρόνια. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης. Δεν τον πίστεψα και ρώτησα ποιος είναι. Τον είχα δει σε κάτι εξώφυλλα, γιατί δεν ήξερα από ποδόσφαιρο. Είχε γίνει ένας χορός της ΑΕΚ και με είχε δει. Μετά από τρεις μήνες που μιλούσαμε χωρίς να έχουμε συναντηθεί, μου λέει “μήπως να βρεθούμε;” Και του λέω “νομίζω πως βιάζεσαι λιγάκι”. Δε θα το ξεχάσει ποτέ αυτό. Μα κάτι ήξερα. 21 χρόνια».

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μιλάει πρώτη φορά για τη ζωή του με την Δέσποινα Βανδή

 

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στην ίδια συνέντευξη για την Δέσποινα Βανδή και τη σχέση τους. «Η Δέσποινα είναι μια σπουδαία γυναίκα. Πρώτη φορά την είδα σε μια αφίσα. Μετά πήγα στο μαγαζί. Την πήρα τηλέφωνο από το πουθενά και μετά από τρεις μήνες συναντηθήκαμε. Μου άρεσε. Νέος ήμουν. Κατάλαβα πολύ γρήγορα πως δεν θα είναι κάτι περαστικό. Πέρασαν 21 χρόνια. Είχαμε πει πως θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Θυμάμαι πως ήμουν στο γραφείο μου και η Δέσποινα μαγείρευε. Και τη φωνάζω, έρχεται και της λέω “λέω να παντρευτούμε”. Αυτό. Χωρίς να με ταλαιπωρεί κάποια σκέψη, ήθελα να κάνουμε παιδί. Αν και ήμουν νέος για άντρας. Τον Ιούνιο παντρευτήκαμε, ήταν έγκυος και δεν το ξέραμε. Οι πιο δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και γέννησε η Δέσποινα. Έλειπα μονίμως. Εκεί περάσαμε την πιο δύσκολή περίοδο».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2003 μετά από 4 χρόνια σχέσης σε κλειστό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Λίγους μήνες μετά ήρθε στη ζωή η κόρη τους, Μελίνα, που είναι σήμερα 17 ετών. Ο γιος του ζευγαριού, Γιώργος, είναι σήμερα 14 ετών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.