Χανιά: Βελτιώσεις και αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων και δρόμων σε Κεραμειά και Σούδα

Υπεγράφη τη Δευτέρα από τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, και τον ανάδοχο εργολάβο η σύμβαση του έργου «Βελτιώσεις, Αναπλάσεις Κοινοχρήστων Χώρων – Οδών Εκτός Σχεδίου Πόλεως Δ.Ε. Κεραμειών & Σούδας».

Ο προϋπολογισμός της σύμβασης του έργου ανέρχεται σε 109.317,22 € με Φ.Π.Α.

Συγκεκριμένα, ανά Τοπική Κοινότητα (Μαλάξα, Δρακώνα, Κοντόπουλα, Κάμποι, Πλατυβόλα, Παπαδιανά, Σούδα) προβλέπονται σημαντικές παρεμβάσεις, όπως ασφαλτοστρώσεις, συντηρήσεις αγροτικής οδοποιίας, κατασκευές προστατευτικών κιγκλιδωμάτων, αποκαταστάσεις φθορών οδοποιίας, κ.α.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, επισημαίνει ότι με το συγκεκριμένο έργο προωθούνται βελτιώσεις και αναπλάσεις σε κοινόχρηστους χώρους και οδούς στις Δ.Ε. Κεραμειών και Σούδας, τονίζοντας ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι ο Δήμος μας να γίνει περισσότερο λειτουργικός και φιλικός, με έργα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, λαμβάνοντας υπόψη δίκαια αιτήματα δημοτών και επιλύοντας χρονίζοντα προβλήματα.

Δείτε επίσης!

Κρήτη – “Πλωτό φράγμα” κατά της Τουρκίας – Επέμβαση από τη Σούδα σε περίπτωση εμπλοκής

Όλα τα σχέδια εξουδετέρωσης της τουρκικής απειλής έχουν όμως έναν κοινό παρονομαστή: τη δημιουργία ενός …

Στη Σούδα αντί για Ρέθυμνο – Δεν έδεσε στη Σαντορίνη εξαιτίας των θυελλωδών νοτιάδων και συνεχίζει για Κρήτη το πλοίο Olympus

Αλλαγή στο προγραμματισμένο δρομολόγιο Ρότα για το λιμάνι της Σούδας έχει βάλει αυτήν την ώρα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize