Τελευταία Νέα

Χανιά – Το πλοίο “βουνό” πλέει ξανά ανοικτά της Παλαιόχωρας! Θα αρχίσουν πάλι οι… σεισμοί λένε κάποιοι στην περιοχή

Ποικίλα ερωτηματικά και συζητήσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες, η παρουσία ενός τεράστιου πλοίου, στα ανοικτά της Παλαιόχωρας.

Το “βουνό” όπως το αποκαλούν αρκετοί κάτοικοι της περιοχής, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει την εμφάνιση του το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην ευρύτερη περιοχή της Νότιας Κρήτης ενώ κάποιοι το συνδέουν με τις έρευνες για τους υδρογονάνθρακες.

Πρόκειται για το CASTORO SEI, που πλέει υπό σημαία Bahamas, το οποίο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στα Νότια της Κρήτης.

Σε αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνδέεται – χωρίς να επιβεβαιώνεται επίσημα από καμία πλευρά – η παρουσία του εν λόγω πλοίου με τις σεισμικού τύπου έρευνες, οι οποίες για κάποιους αποτελούν και την αιτία της έντονης σεισμικής δραστηριότητας, που παρουσιάστηκε στην περιοχή, το προηγούμενο χρονικό διάστημα. “Θα αρχίσουν πάλι οι σεισμοί στην περιοχή μας“, υποστηρίζουν κάποιοι χαρακτηριστικά.

 

Πηγή Φωτογραφίας: Γ.Σ. Τ.Π.

Η πορεία του πλοίου, όπως φαίνεται στο marinetraffic.com,  είναι διαφορετική και απλά στην παρούσα φάση, το CASTORO SEI κινείται ανοικτά της Παλαιόχωρας, ενώ τελικός προορισμός του, είναι το λιμάνι του Λέτσε της Ιταλίας.

Δείτε επίσης!

Σητεία – Δωδεκάνησα – Ξεκίνησαν τα δρομολόγια του πλοίου Express Pegasus

Ξεκίνησαν την Τετάρτη 5 του μήνα τα δρομολόγια του  επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου Express Pegasus …

«Εξέγερση» επιβατών σε πλοίο – Έφοδος του λιμενικού

Έφοδο σε πλοίο της γραμμής που εκτελεί το δρομολόγιο Σύρο-Μύκονο-Νάξο-Σαντορίνη μετά από καταγγελίες επιβατών για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize