Τελευταία Νέα

Χανιά – Τι τρέχει με την Τράπεζα Χανίων και την Παγκρήτια; Το ραντεβού της Δευτέρας, τα σενάρια και η επίσημη θέση του προέδρου

Πληθαίνουν τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα που θέλουν την διοίκηση της Τράπεζας Χανίων να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα με αντικείμενο την διεύρυνση του τρόπου της κοινής στρατηγικής τους ανάπτυξης, είτε μέσω συγχώνευσης είτε με εξαγορά της πρώτης από την δεύτερη.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικήσεις της Παγκρήτιας Τράπεζας και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων θα περάσουν την Δευτέρα το κατώφλι της Τράπεζας της Ελλάδος, προκειμένου να στρωθεί ο οδικός χάρτης που θα επιτρέψει το “πάντρεμα” των δύο πιστωτικών ιδρυμάτων.

Ερωτηθείς σχετικά από το zarpanews.gr ο Πρόεδρος του ΔΣ της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων, Μιχάλης Μαρακάκης, επιβεβαίωσε το ραντεβού στην Τράπεζα της Ελλάδος, διευκρινίζοντας όμως ότι πρόκειται για μια συνάντηση από αυτές που γίνονται περιοδικά και υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να σχολιάσει το εάν η επικείμενη συγχώνευση θα βρεθεί πράγματι στο επίκεντρο της συνάντησης.

«Από τη μεριά την δική μας, δεν είναι δυνατόν θεσμικά να κάνουμε τέτοιες δηλώσεις, ούτε να σχολιάζουμε σχετικά. Εάν υπάρξει κάποια εξέλιξη μετά την συνάντηση θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις» ανέφερε ο κ. Μαρακάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς