Τελευταία Νέα

Χανιά – Θα φιλοξενήσουν το Final Four Γυναικών

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέλιος Μιχαηλάκης μίλησε στο sportcaster.gr για την ανάληψη του Final Four Γυναικών από τα Χανιά αποκαλύπτοντας πως την επόμενη Τετάρτη θα γίνει η πρώτη συνάντηση στην πόλη παρουσία της ΕΟΚ για τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Όπως αποκάλυψε πρώτο το sportcaster.gr, τα Χανιά θα φιλοξενήσουν το Final Four Γυναικών το διήμερο 8 – 10 Απριλίου και αναμφίβολα πρόκειται για μια σπουδαία διοργάνωση με την συμμετοχή μεγάλων ομάδων όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός βάζοντας την πόλη αλλά και την Κρήτη στο κάδρο του γυναικείου μπάσκετ με την ιστορική συμμετοχή του ΟΑ Χανίων.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Στέλιος Μιχαηλάκης μίλησε στο sportcaster.gr για την ανάληψη της διοργάνωσης από τα Χανιά αποκαλύπτοντας μάλιστα πως την επόμενη Τετάρτη 16 Μαρτίου θα γίνει συνάντηση στον Δήμο Χανίων παρουσία της διοίκησης της ΕΟΚ και της ΕΚΑΣΚ όπου θα συζητηθούν οι πρώτες οργανωτικές λεπτομέρειες για την διοργάνωση μετρώντας αντίστροφα για το σπουδαίο γεγονός που θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού.

Αρχικά ο κ. Μιχαηλάκης απαντώντας στο ερώτημα πως προέκυψε η ανάληψη του Final Four από την πόλη των Χανίων είπε στο sportcaster.gr: “Απαντώ με μια ερώτηση. Γιατί να μην προκύψει; Πρώτον και σημαντικότερο γεγονός είναι η παρουσία του ΟΑ Χανίων στην διοργάνωση, εμείς σε συνεργασία με τον σύλλογο με τον οποίο έχουμε άριστες σχέσεις όπως με όλες του Δήμου, προχωρήσαμε στο αίτημα της ανάληψης της διοργάνωσης. Την ανάληψη της διοργάνωσης την ζητήσαμε ως Δήμος Χανίων και εγώ προσωπικά. Αρχικά υπήρχε μια σχετική δυσκολία καθώς την διοργάνωση είχαν ζητήσει και άλλες πόλεις όμως τα δεδομένα άλλαξαν καθώς η Κρήτη και τα Χανιά διαθέτουν όλες τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσουν μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Καλογερή είπαμε στην επικοινωνία μας με την ΕΟΚ πως θα καλυφθούν όλα όσα απαιτούνται και ήταν ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για τα Χαινά. Η Κρήτη πρέπει να είναι ενιαία, να διεκδικεί διοργανώσεις, το νησί διαθέτει τα πάντα, ξενοδοχειακές μονάδες, άψογες εγκαταστάσεις όπως το Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού και βέβαια η διάθεση που έχει πάντα ο Δήμος Χανίων”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς