Τελευταία Νέα

Χανιά – Συνδιοργάνωση παράλληλων πολιτιστικών εκδηλώσεων για παιδιά, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «TEDXChania 2019»

Συνδιοργάνωση παράλληλων πολιτιστικών εκδηλώσεων για παιδιά, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «TEDXChania 2019», που θα πραγματοποιηθούν στις 22 Νοεμβρίου στα Χανιά

 

Για 5η  συνεχή χρονιά, η διοργάνωση ​TEDxChania πραγματοποιείται φέτος το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019, στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού Κέντρου Χανίων.  Πρόκειται για μία διοργάνωση αφιερωμένη στη διάδοση των ιδεών εκείνων που αξίζουν να διαδοθούν (Ideas Worth Spreading). Το φετινό θέμα είναι το «Noema» (Νόημα), που θα αναζητήσουν οι θεατές μαζί με τους δεκαπέντε (15) ομιλητές – όλοι καταξιωμένοι στους χώρους της διανόησης και της δράσης – ο καθένας εκ των οποίων θα το προσεγγίσει υπό το δικό του πρίσμα, με βάση τις δραστηριότητές του και τα βιώματά του. Στόχος μας είναι αυτές οι ομιλίες να αποτελέσουν πνευματική τροφή για τους συμμετέχοντες, να οδηγήσουν σ’ έναν παραγωγικό προβληματισμό, να κινητοποιήσουν και να ευαισθητοποιήσουν τους συμπολίτες μας, όσο αφορά στα ποικίλα κοινωνικά ζητήματα.

Παράλληλα, με αφορμή τη συμπλήρωση των πέντε χρόνων της δράσης και με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, πραγματοποιείται την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019, στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, ένα πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων, για παιδιά, με ελεύθερη είσοδο, ανάλογο του κεντρικού. Μέσω των σημαντικών ομιλιών και των βιωματικών εργαστηρίων που θα φιλοξενηθούν την Παρασκευή, έχουμε στόχο την ανάπτυξη και την καλλιέργεια μιας πολυεπίπεδης γνώσης, αλλά και αυτογνωσίας και τη μετάδοση μηνυμάτων, με τρόπο κατάλληλα προσαρμοσμένο στις νεαρές ηλικίες. 

 Με κέντρο πάντα τον Άνθρωπο, οι δράσεις του TEDx, αφορούν στην μετάδοση μηνυμάτων προς τους πολίτες κάθε ηλικίας.

xania tedx (1)

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize