Τελευταία Νέα

Χανιά – Μεγάλο το πρόβλημα, μέχρι τα καταστήματα! Κλείνει το Κουμ Καπί για τις απαραίτητες εργασίες

Συνεργεία της ΔΕΥΑΧ, παρούσας της προέδρου, Χρυσούλας Χατζηδάκη, αλλά και της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Χανίων, με τον προϊστάμενο κατασκευών, Γιώργο Ευθυμίου, βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στο παραλιακό μέτωπο του Κουμ Καπί, καθώς το πρόβλημα ολοένα και μεγαλώνει.

Ο καιρός δεν είναι σύμμαχος των συνεργείων, που επί του παρόντος δεν μπορούν να παρέμβουν. Μόλις πέσουν οι άνεμοι, jcb θα σκάψει όλο το μέτωπο, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες. Είναι χαρακτηριστικό πως, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, η τρύπα που δημιουργήθηκε έχει προχωρήσει κάτω από τον δρόμο, με κίνδυνο ανά πάσα ώρα να υποχωρήσει το οδόστρωμα.

Το πρόβλημα είναι εξίσου σοβαρό και στην Πύλη της Άμμου, όπου, από τη μια έχει μεγαλώσει η τρύπα μπροστά από το παρκάκι, από την άλλη, η θάλασσα έχει παρασύρει κι άλλα κομμάτια από τη βάση του μνημείου.

Και απέναντι από την ανατολική τάφρο, το πλακόστρωτο συνεχίζει να υποχωρεί, με τη θάλασσα να “δουλεύει” και να παρασύρει ολοένα και περισσότερα κομμάτια από τo κρηπίδωμα, όπως φαίνεται στις σημερινές φωτογραφίες από την περιοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς