Τελευταία Νέα

Χανιά – Μαγεύει ο στολισμός της πόλης!

Σε εορταστική διάθεση και κλίμα βρίσκονται επισήμως τα Χανιά, με την φωτοδότηση του νέου Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Παλιό Λιμάνι.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στην πλατεία δίπλα από το Γιαλί Τζαμισί, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων, η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων.

Παιδικές φωνές της χορωδίας του Δήμου Χανίων με τον Νίκο Περράκη στο πιάνο «ζέσταναν» τους παρευρισκόμενους με χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Αμέσως μετά ακολούθησαν χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χανίων με μαέστρο τον Παύλο Μπαϊλάκη

Την σκυτάλη, πήρε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης όπου μαζί με τον κόσμο, έδωσε και το σήμα για την φωτοδότηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, την ίδια στιγμή που τα πυροτεχνήματα φώτισαν τον νυχτερινό ουρανό.

Δείτε βίντεο από την εκδήλωση:

Ακολούθησε συναυλία με το συγκρότημα των “Freaktones”, ενώ το χριστουγεννιάτικο τρενάκι κάνει το εορταστικό του ντεμπούτο, χαρίζοντας όμορφες στιγμές στους παρευρισκόμενους περιμετρικά του Ενετικού Λιμανιού.

  

Την ίδια ώρα φωταγωγήθηκε και το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς καθώς και όλα τα νέα σημεία στην πόλη!

               

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.