Τελευταία Νέα

Χανιά – Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ για το επεισόδιο στην συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο

Σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος κάνει λόγο για «μικρή ομάδα αυτόκλητων “επαναστατών”»

Στην ένταση που υπήρξε κατά την συγκέντρωση για το Πολυτεχνείο στην πλατεία Δημοτικής αγοράς των Χανίων όταν φοιτητές αντέδρασαν έντονα στην παρουσία εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρεται ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος.

“Η φετινή πορεία για το Πολυτεχνείο σε όλη τη χώρα αλλά και στα Χανιά υπήρξε μαζική και διεκδικητική. Η συμμετοχή των πολιτών και ιδιαίτερα της νεολαίας αναδεικνύει τη θέληση του κόσμου να υπερασπιστεί το δημόσιο πανεπιστήμιο και τις δημοκρατικές παραδόσεις του. Η κυβέρνηση της Ν.Δ., όμηρος της ακροδεξιάς της πτέρυγας, επιτίθεται στα πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα για να απαξιώσει το δημόσιο πανεπιστήμιο και να δημιουργήσει χώρο στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Στα Χανιά, όπως και σε όλη την Ελλάδα, τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, συμμετείχαν μαζικά. Δυστυχώς μια μικρή ομάδα αυτόκλητων «επαναστατών», που αισθάνονται να έχουν ιδιοκτησιακή σχέση με το κίνημα, επιτέθηκαν και κατέστρεψαν το πανό του ΣΥΡΙΖΑ απαιτώντας να αποχωρήσουν τα μέλη του από την πορεία.

Φαίνεται ότι εκτός από τον αυταρχισμό της κυβέρνησης οι συλλογικότητες πρέπει να αντιμετωπίσουν και τους «αστυνομικούς» του κινήματος. Ο πλούτος του ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν είναι τα κοντάρια και τα πανό, αλλά οι άνθρωποί του οι οποίοι απτόητοι μετείχαν ενωμένοι στην πορεία.

Γιατί όπως έλεγε και το πανό που οι λίγοι δήθεν «επαναστάτες» δεν επέτρεψαν να εμφανιστεί: «Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ»”

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στην αγορά της πόλης

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συζήτησαν με καταστηματάρχες και πολίτες που συνάντησαν στο δρόμο και στα …

Παρατηρητήριο Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – 10 προτάσεις για την υγειονομικά ασφαλή επανεκκίνηση του τουρισμού

Παρατηρητήριο Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ  10 προτάσεις για την υγειονομικά  ασφαλή   επανεκκίνηση  του τουρισμού  Η …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize