Τελευταία Νέα

Χανιά – Γεμίζει το ξενοδοχείο καραντίνας στα Χανιά

Μόλις δέκα δωμάτια είναι κενά στο ξενοδοχείο καραντίνας των Χανίων, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα άτομα που μεταφέρονται εκεί είτε γιατί βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, είτε γιατί πρόκειται για στενές επαφές ατόμων που νοσούν με covid-19.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου μίλησε στην ΕΡΤ Χανίων για το πως διαμορφώνεται η κατάσταση στη μονάδα τους:

“Όλα κυλούν πολύ καλά, δεν έχουμε προβλήματα. Αυτήν τη στιγμή τα δωμάτια είναι γεμάτα περίπου στο 70%. Οι επισκέπτες δεν μας έχουν εκφράσει κάποιο παράπονο για τη σίτιση η την διαμονή τους. Είναι συνεργάσιμοι ενώ υπάρχει η δυνατότητα και τους παρέχουμε και ιατρική φροντίδα αν χρειαστεί. Και φυσικά δεν βγαίνουν εκτός ξενοδοχείου. Ένας φιλοξενούμενος μία μέρα πήρε τη βαλίτσα του και μας λέει “εγώ φεύγω” αλλά του εξηγήσαμε πως αυτό δεν μπορεί να γίνει και αν επιμείνει θα καλέσουμε την αστυνομία και επέστρεψε στο δωμάτιο του. Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό. Φιλοξενούμε Έλληνες και ξένους επισκέπτες οι οποίοι μόλις ολοκληρώσουν την καραντίνα παίρνουν το σχετικό έγγραφο από την πολιτική προστασία και αποχωρούν από τη μονάδα μας. Εμείς φροντίζουμε να τους εξυπηρετούμε και για κάποιες προσωπικές ανάγκες τους πχ μια οδοντόκρεμα, μία οδοντόβουρτσα και ευτυχώς υπάρχει κατανόηση και καλή συνεργασία.”

Το ξενοδοχείο καραντίνας στα Χανιά είναι εκτός πόλης, με μεγάλους χώρους και σε σχετικά κοντινή απόσταση στο νοσοκομείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.