Χανιά – Έκκληση αγάπης και συμπαράστασης για την 15χρονη Ζωή

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια 15χρονη κοπέλα από τα Χανιά. Η Ζωή γεννήθηκε με ένα σπάνιο σύνδρομο και έχει μεταβεί στις ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί στο τρίτο, κρίσιμο χειρουργείο.

Το σύνδρομο VACTERL από το οποίο πάσχει η 15χρονη αφορά σε συγγενείς ανωμαλίες με καρδιολογικές νεφρικές, ανατομικές και άλλες επιβαρύνσεις, με συχνότητα εμφάνισης 1/10000 έως 1/40000 γεννήσεις άγνωστης αιτιολογίας.

Η Ζωή έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής με επιτυχία σε δύο χειρουργεία και της απομένει το τελευταίο. Όμως για να γίνει θα πρέπει η οικογένεια να καταθέσει το ποσό που αντιστοιχεί στη συμμετοχή της και ανέρχεται σε περίπου 20.000€, ποσό που αδυνατεί να συγκεντρώσει.

15χρονη Ζωή

Η δραματική έκκληση των γονιών της

Η 15χρονη βρίσκεται στις ΗΠΑ μαζί με την οικογένειά της. Το μήνυμά τους από την Ουάσιγκτον στις 17-12-20, είναι σπαρακτικό:

«Η Ζωή αναρρώνει από το πεντάωρο χειρουργείο που έκανε και ευτυχώς από όσο μας ενημέρωσε ο γιατρός, πήγε καλά. Είχε πόνους και της χορηγούσαν μορφίνη, αλλά μέρα με την ημέρα καλυτερεύει. Δυστυχώς η Ζωή παλεύει από μικρή ηλικία, όχι μόνο με τους σωματικούς πόνους, αλλά και με τους ψυχικούς, καθώς έχει γίνει εξαιτίας των νοσημάτων της θύμα. Μην ξεχνάμε ότι τα παιδιά μπορούν να γίνουν πολύ σκληρά με το διαφορετικό!

Η Ζωή μας έχει δεχτεί από μικρή τόσο πολύ μπούλινγκ, γιατί δε μπορούσε να ακολουθήσει τα υπόλοιπα παιδιά στο παιχνίδι και γιατί είχε μια εντελώς διαφορετική καθημερινότητα από εκείνα. Πολλές φορές το μπούλινγκ που περνούσε ήταν πιο οδυνηρό και από τους σωματικούς πόνους.

Ο πόνος στο σώμα ξεχνιέται. Ο πόνος στην ψυχή όμως… Γι΄ αυτό άλλωστε και ζήτησε η ίδια, να μη δείξουμε το πρόσωπο της και να διατηρήσει την ανωνυμία της και υγιής πια στο μέλλον να ζήσει μια ήρεμη ζωή.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και για όλη την στήριξη σας. Μέχρι στιγμής το ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέσω δωρεών φτάνει τις 4.300€ και σας ευχαριστούμε πολύ που σε μια τόσο δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε βοηθήσατε τη Ζωή. Κάνουμε έκκληση σε όλο τον κόσμο της Κρήτης και τις επιχειρήσεις να στηρίξει τον αγώνα μας γιατί το ποσό που πρέπει να καλύψουμε αγγίζει τις 20.000€ μέχρι στιγμής.

Ευχόμαστε κανένα παιδάκι να μη νοσήσει ποτέ ξανά και κανένας γονιός να μη χρειάζεται να συνοδεύει το παιδί του σε νοσοκομείο, παρά μόνο για ευχάριστα.

Παρακαλούμε πολύ οποίος θέλει και μπορεί φυσικά να βοηθήσει στον αγώνα που κάνουμε να καλύψουμε το ποσό που μας υπολείπεται για το πολύ σημαντικό και τρίτο χειρουργείο μας να κάνει κατάθεση».

Στοιχεία κατάθεσης

Μέσω του εθελοντικού σωματείου «Παιδική Χαρά», οι γονείς της κάνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει να προσφέρει ό,τι μπορεί στον λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για αυτόν τον σκοπό.

alpha bank: GR9401407010701002002029468

(Απαραίτητη αιτιολογία στην κατάθεση: Δωρεά από και το όνομά σας)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς