Τελευταία Νέα

Χανιά – Διάλεξη για την καλύτερη προετοιμασία εν όψει Πανελληνίων Εξετάσεων

Στα πλαίσια της σχολικής περιόδου 2019-2020 και εν όψει της δύσκολης δοκιμασίας των Πανελληνίων Εξετάσεων, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων διοργανώνουν διάλεξη με θέμα : «Προετοιμαζόμενοι για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Άσκηση και Διατροφή».

Η διάλεξη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου2019 και ώρα 18:00 στο Εθνικό ‘Ίδρυμα « Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», στην αίθουσα «Σταύρος Σ. Νιάρχος» απέναντι από την οικία του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Χαλέπα, απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους γονείς και μαθητές.

Ομιλήτριες στην εκδήλωση θα είναι οι κυρίες:

Μαρία Ψυχουντάκη, Ψυχολόγος και Αθλητική Ψυχολόγος, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, διδάσκουσα « Αναπτυξιακή Ψυχολογία, Αθλητική Ψυχολογία, Άσκηση και ψυχική Υγεία ». Έχει εργαστεί ως Σύμβουλος αθλητών υψηλού επιπέδου (Αθλητικές Ομοσπονδίες Ελλάδος και Κύπρου και Ολυμπιακή Επιτροπή Κύπρου).

Αντωνία Μαχαίρα: Αθλήτρια της Κολύμβησης με 32 νίκες σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα και με συμμετοχή σε δύο Ολυμπιάδες (Ατλάντα και Σύδνευ), Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Southern Ilinois, με Master of Science από το St Louis University πάνω στην αθλητική διατροφή. Πρώην Διαιτολόγος της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός.

Δείτε επίσης!

Πανελλαδικές 2020 – Αυτές είναι οι απαντήσεις και τα θέματα στις εξετάσεις των ΕΠΑΛ – Στοιχεία Μηχανών, Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής θεωρίας και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης

Με τα μαθήματα των ειδικοτήτων συνεχίστηκαν σήμερα, Σάββατο 20 Ιουνίου 2020, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψήφιους …

Ρέθυμνο – Μαρία Πρεβολαράκη – Η διεθνούς βεληνεκούς αθλήτρια της πάλης ετοιμάζεται για Τόκιο

Ρέθυμνο, 18 Ιουνίου 2020. Στο Ρέθυμνο για πρώτη φορά η διεθνούς βεληνεκούς αθλήτρια της πάλης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize