Τελευταία Νέα

Χανιά – Χωρίς προβλήματα οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Ομαλά εξελίσσονται οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ και στα Χανιά, δείτε εδώ, για την ανάδειξη του νέου αρχηγού του κόμματος.

Από νωρίς το πρωί, φίλοι και μέλη του κόμματος βρίσκονται στα κατά τόπους εκλογικά κέντρα, προκειμένου να καταθέσουν την ψήφο τους.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι ήδη μέλη του ΚΙΝΑΛ καθώς κι όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως νέα μέλη, οι οποίοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση, καταβάλλοντας παράλληλα 3 ευρώ.

Μπορούν επίσης να ψηφίσουν και άτομα 17 που έχουν συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας τους και οι οποίοι έχουν γεννηθεί μέχρι 31/12/2004 και είναι εγγεγραμμένοι στους Εθνικούς Εκλογικούς Καταλόγους.

Στο Δημαρχείο Χανίων έχουν στηθεί δυο κάλπες.Η γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ στα Χανιά, Χρύσα Χαριτάκη παραβρέθηκε στο Δημαρχείο Χανίων, όπου κατέθεσε την ψήφο της, παρακολουθούσε και συντόνιζε τη διαδικασία, δηλώνοντας:

«Η προσδοκία που είχε η Νομαρχιακή Επιτροπή  του εκλογικού αγώνα Χανίων μέχρι χθες έγινε πραγματικότητα. Δεκάδες, εκατοντάδες δημοκράτες Χανιώτες σε όλα τα σημεία από το πρωί έρχονται στις κάλπες, ψηφίζουν αυτό που η ψυχή τους αποφάσισε και δίνουν βήμα στη δημοκρατική παράταξη. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα σε κανένα εκλογικό τμήμα, ίσως η προεργασία που είχαμε κάνει τις προηγούμενες βδομάδες έπιασε τόπο κι έτσι από τις 7 το πρωί οι 24 κάλπες του Νομού Χανίων λειτουργούν κανονικότατα. Η ροή είναι φυσιολογική και ευχαριστούμε όλους όσους προσέρχονται στις κάλπες που με τόσο σεβασμό ψηφίζουν, προσπαθώντας και αυτοί να διευκολύνουν το δύσκολο έργο των εφορευτικών επιτροπών , να μη δημιουργηθούν φαινόμενα συνωστισμού σε κανένα σημείο. Συνεχίζουμε, είμαστε δυνατοί και το βράδυ όταν θα κλείσουν οι κάλπες θα είμαστε ακόμα δυνατότεροι  με τη δύναμη που θα μας δώσουν εκατοντάδες χιλιάδες δημοκράτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και στα Χανιά.»

Το παρόν έδωσε και το μέλος του κόμματος Μανούσος Λιονάκης, ο οποίος εκπροσωπεί τον Γιώργο Παπανδρέου.               

Η εκλογική διαδικασία στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων          

Η εκλογική διαδικασία στο εκλογικό κέντρο Σούδας   

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.