Τελευταία Νέα

Χανιά – “20 τόνοι σκουπιδιών και 10 τόνοι ελαστικών και μπαταριών κρυβόταν στο βυθό του ενετικού λιμανιού”

Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν στην εθελοντική δράση καθαρισμού του Ενετικού Λιμανιού.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος «στον βυθό του Ενετικού μας Λιμανιού κρύβονταν 20 τόνοι σκουπιδιών και 10 τόνοι ελαστικών και μπαταριών».

Αναλυτικά:

Όμορφη μέρα για το Ενετικό λιμάνι μας η χθεσινή. Με πρωτοβουλία του, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων και του προέδρου του Μανολης Κοτσιφακης με την συμμετοχή των συνεργείων καθαριότητας του Δήμου και της ΔΕΔΙΣΑ, της Επίλεκτης Ομάδας Ειδικών Αποστολών του Δήμου Χανίων, του Τάγματος Εθνοφυλακής και την 1η ΜΑΛ, την Πυροσβεστική Χανίων, του Λιμεναρχείου, της Εθελοντικής Ναυαγοσωστικής Μονάδας Ναυτικού Ομίλου Χανίων αλλά και την πολύτιμη βοήθεια δεκάδων εθελοντών, μεταξύ αυτών, όλων των σχολών δυτών του Νομού Χανίων, του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού παράρτημα Χανίων, των Cretan Gunners RFC αλλά και πολλών άλλων συλλογικοτήτων και μεμονωμένων πολιτών, καταφέραμε να ανασύρουμε συνολικά 30 τόνους σκουπιδιών από το Ενετικό Λιμάνι μας.

Στον βυθό του Ενετικού μας Λιμανιού κρύβονταν 20 τόνοι σκουπιδιών και 10 τόνοι ελαστικών και μπαταριών. Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτή την προσπάθεια. Η δράση αυτή θα επαναλαμβάνεται σε σταθερή βάση, με ευθύνη του Δημοτικού μας Λιμενικού Ταμείου. Προστατεύουμε αυτό που αγαπάμε και το αποδείξαμε όλοι μαζί.

Δείτε επίσης!

Ηράκλειο – Από μοτοποδήλατα μέχρι λάστιχα έκρυβε το λιμάνι

Καθαρισμός στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ωκεανών Ο βυθός του ενετικού λιμανιού στο Ηράκλειο, έκρυβε …

Ρέθυμνο – Εργασίες καθαρισμού στο οδικό δίκτυο

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης ανακοινώνεται ότι εκτελείται το έργο με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *