Τελευταία Νέα

Black Friday – Αυτή είναι η εταιρεία που την μποϊκοτάρει – Γιατί δεν συμμετέχει

Aντίστροφα μετρούν από τις αρχές του μήνα οι μεγάλες αλυσίδες αλλά και οι μικρότερες επιχειρήσεις για τη Black Friday που πέφτει φέτος στις 29 Νοεμβρίου με τους καταναλωτές να είναι ήδη έτοιμοι να «κυνηγήσουν» προσφορές.

Κόντρα στο… ρεύμα των ημερών όμως πηγαίνει μία εταιρεία, η οποία προτιμά να μην συμμετέχει στην «μόδα» της Black Friday και την φρενίτιδα που επικρατεί στα καταστήματα σ’ όλον τον κόσμο, αλλά επιλέγει να κρατήσει κλειστά τα δικά της μαγαζιά.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι, η «Μαύρη Παρασκευή» δεν είναι φιλική προς τον καταναλωτή, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια και για τον λόγο αυτό δεν θέλουν να πάρουν… μέρος. Έτσι, υπάρχει εντολή να είναι κλειστά όλα τα καταστήματά της την συγκεκριμένη ημέρα.

«Ο υπερ-καταναλωτισμός αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες απειλές για τον πλανήτη και οι πωλήσεις αυτή τη μέρα μπορούν συχνά να οδηγήσουν σε βιαστικές αποφάσεις αγοράς», υποστηρίζουν μεταξύ άλλων οι άνθρωποι της εταιρείας «The Ordinary», της οποίας τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά στις 29 Νοεμβρίου και μαζί θα κλείσουν τα μαγαζιά των NIOD, Hylamide, The Chemistry Brand, Abnomaly, Loopha, HIF, τα οποία ανήκουν όλα στον όμιλο Deciem.

Δείτε επίσης!

Έγκλημα στην Πάτρα – Γυναίκες με κομμένα κεφάλια και κρεμάλες έξω από το φανοποιείο του 40χρονου

«Ήταν ο βαρόνος του τρόμου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 40χρονος φανοποιός. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε …

Ρέθυμνο – Οδηγός ταξί απείλησε να πατήσει υπάλληλο καθαριότητας

Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένου δήμου Ρεθύμνης οδηγός ταξί «εξοργίστηκε» «γιατί οι εργαζόμενοι εκτελούσαν το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize