Τελευταία Νέα

Αυτοβελτίωση μέσω βιωματικής μάθησης από τα Κέντρα Λόγου και Επικοινωνίας Logopedia και το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου

Μια πρωτοβουλία στο Ρέθυμνο που αγκαλιάστηκε αμέσως από το κοινό και έχει απήχηση. Τα Κέντρα Λόγου και Επικοινωνίας Logopedia και το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου, προσφέρουν με βιωματικό τρόπο στους συμμετέχοντες στις ομιλίες και τα σεμινάρια, τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν οι ίδιοι να ζήσουν μια διαδικασία αυτοβελτίωσης, κάτι που βίωσαν η Όλγα Κωνσταντάκη και η Βούλα Αραπλή στην πράξη.

“Να κάνουμε ένα βήμα μεγαλύτερο στη ζωή μας συμβουλεύει η Όλγα Κωνσταντάκη, παρακολουθώντας τα σεμινάρια, ενώ η Βούλα Αραπλή τονίζει ότι τη ζωή μας πρέπει να την οδηγήσουμε εμείς στο επίπεδο που θέλουμε και ευχαριστεί πολύ που υπάρχει το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου για αυτό το λόγο”.

Με τα Κέντρα Λόγου και Επικοινωνίας Logopedia και το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου, συνεργάστηκε και η γνωστή και καταξιωμένη ψυχολόγος, Τένια Μακρή, αποδεχόμενη την πρόσκληση και βοηθώντας το κοινό να κατανοήσει το μονοπάτι της αυτοολοκλήρωσης και αυτοβελτίωσης, μακριά από τον εγωισμό και με σύμβουλο την ανιδιοτελή αγάπη.

Η Τένια Μακρή βρέθηκε στο Ρέθυμνο στα πλαίσια διαλέξεων του Λαϊκού Πανεπιστημίου Ρεθύμνου με οικοδεσπότες των ομιλιών για τα κλειδιά της επιτυχίας, σε διάφορους τομείς της ζωής, την Παγώνα Παπαδοπούλου και τον Αντώνη Πολυχρονάκη. Η Παγώνα Παπαδοπούλου που είναι ιδιοκτήτρια  των Κέντρων  Λόγου και Επικοινωνίας Logopedia, ως υπεύθυνη του τμήματος και ο Αντώνης Πολυχρονάκης ως συντονιστής. Κατά κοινή ομολογία, η συνέπεια στις δεσμεύσεις των προγραμμάτων είναι το βασικό κλειδί της επιτυχίας που αποφέρει καρπούς στις ζωές των συμμετεχόντων που αισθάνονται ιδιαίτερη ικανοποίηση για τη φιλοξενία αυτών των δράσεων στο Ρέθυμνο.

Οι καταξιωμένοι εκάστοτε συνεργάτες, είναι γνώστες του αντικειμένου και καθοδηγούν το κοινό με τρόπο που εστιάζει στην εφαρμογή της γνώσης τους στην καθημερινή ζωή. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Ρεθύμνου αφορούν όλους τους πολίτες, αφού δεν υπάρχουν ηλικιακοί, ούτε μορφωτικοί περιορισμοί. Οι θεματικές ενότητες καλύπτουν όλους τους τομείς της επιστήμης και της εκπαίδευσης, όπως της Ψυχολογίας, της Ιατρικής, της Διοίκησης, της Ηγεσίας, της προσωπικής ανάπτυξης, της απόκτησης και βελτίωσης επαγγελματικών και προσωπικών δεξιοτήτων και πολλά άλλα.

Εξάλλου δεν μπορεί κανείς να μας θεραπεύσει, παρά μόνο εμείς με τη βοήθεια ενός ειδικού, όπως συνιστά η Τένια Μακρή, ενώ τονίζει ότι αυτή η εσωτερική διαδικασία ξεκινάει τη στιγμή που θα αισθανθούμε την επιθυμία να γίνουμε καλύτεροι, άλλωστε μην ξεχνάμε ότι: “Δεν χρωστάμε σε κανένα τίποτα, παρά μόνο στον εαυτό μας και στο Θεό”.

Τα Κέντρα Λόγου και Επικοινωνίας Logopedia και το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου θα συνεχίσουν να προσφέρουν στην τοπική κοινωνία και τα μέλη της με τους πιο σύγχρονους, άρτιους και αποτελεσματικούς τρόπους με σκοπό μία προς μία, ένας προς ένας, να γινόμαστε καλύτεροι κατά μονάδα, αλλά και συνολικά στη συνέχεια, τόνισε ο Αντώνης Πολυχρονάκης, με την Παγώνα Παπαδοπούλου να αναφέρει ότι το κοινό θα πρέπει να αναμένει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και προσφορά με πολλούς τρόπους, κυρίως με ευρηματικότητα και με γνώμονα τη συνέπεια στις ανάγκες των συμμετεχόντων, όλων των ηλικιών.

 

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Τροχαίο με σφοδρή σύγκρουση στον Λατζιμά

Στο σημείο επικράτησε για λίγο κυκλοφοριακή αναστάτωση ενώ κλιμάκιο της τροχαίας που έσπευσε ρύθμισε την …

Ρέθυμνο – Διακοπή νερού στον Άγιο Δημήτριο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Δ.Ε. ΑΡΚΑΔΙΟΥ, 10/08/2020 και ώρα 9:10, ΑΙΤΙΑ ΒΛΑΒΗΣ : ΔΙΑΡΡΟΉ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize