Τελευταία Νέα

Αυτό το αναπάντεχο χρώμα είναι το τοπ για τα μαγιό του 2019

Ο καιρός θα ζεστάνει απότομα το επόμενο διάστημα, κάτι που σημαίνει ότι θα αρχίσει το… κυνήγι για το μαγιό του καλοκαιριού.

Ηδη έχουμε δει το τρεντ στα μαγιό που επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι από τα ’70s και δεν είναι άλλο από τα μπικίνι αλλά και τα ολόσωμα με ζωνάκι.

Είδαμε ακόμη τον τύπο του μαγιό που πάντα, μα πάντα κάνει φλατ την κοιλιά, κρύβει δηλαδή το σημείο εκείνο αδυναμίας για πολλές γυναίκες.

Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα να δούμε τι χρώμα μαγιό πρέπει να πάρουμε αυτό το καλοκαίρι!

Η μόδα φέτος προστάζει να ξεφύγουμε από τα κλασικό μαύρο και μπλε και να κινηθούμε σε πιο έντονα χρώματα. Και συγκεκριμένα προς το κίνητρο που θα είναι το πιο hot χρώμα σε μαγιό το φετινό καλοκαίρι.

Τώρα ποιο κίτρινο πηγαίνε σε ποια απόχρωση επιδερμίδας είναι ένα άλλο θέμα.

Για να μην πάρετε ένα κίτρινο μαγιό που δεν θα σας κολακεύει θα πρέπει να ακολουθήσετε το εξής τρικ: Τα πιο σκούρα δέρματα τα κολακεύουν καλύτερα βαθύτερες αποχρώσεις του κίτρινου, όπως αυτό του σαφράν ή της μουστάρδας, ενώ τις πιο ανοιχτές επιδερμίδες οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις όπως αυτές του λεμονιού ή τις μπανάνας.

Σε κάθε περίπτωση ένα κίτρινο μαγιό θα δείχνει το μαύρισμά σας πιο υγιές (ακόμη και αν το μαύρισμα είναι εξαιρετικά ελαφρύ).

Μαγιό επένδυση, σίγουρα το πιο μοδάτο του καλοκαιριού από όλες τις απόψεις.

 

 

Δείτε επίσης!

Αυτή η κομψή γαλλική καμπαρντίνα είχε λίστα αναμονής 10.000 ατόμων – Βρήκαμε την οικονομική εκδοχή της στα Η&Μ

Στον αντίποδα των trends που έρχονται και παρέρχονται, υπάρχουν ορισμένα κομμάτια που παραμένουν διαχρονικά στιλάτα -είναι τα …

Αναδιαμόρφωση χειλιών – Οι πιο γνωστές τεχνικές που υπάρχουν και οι διαφορές τους, σύμφωνα με τον ειδικό

Η αναδιαμόρφωση των χειλιών είναι ένα πεδίο που γνωρίζει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια στον …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *