Τελευταία Νέα

Αυτό είναι το χρώμα της χρονιάς για το 2020

Το Ινστιτούτο Pantone ανακοίνωσε χθες, από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, το χρώμα της νέας χρονιάς. Το «Classic Blue» θα είναι το χρώμα της χρονιάς για το 2020, περιγράφοντάς το κομψό μέσα από την απλότητά του και ταυτόχρονα διαχρονικό.

Όπως γίνεται κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Pantone ανακοινώνει το χρώμα που θα επηρεάσει τις τάσεις στη μόδα, στη διακόσμηση, στην ομορφιά και γενικότερα στο easy living. Για το 2019 το Living Coral, αποτέλεσε το χρώμα της χρονιάς, ένα ήπιο κοραλλί που συμβόλιζε την αισιοδοξία και την προστασία των κοραλλιογενών υφάλων. Εξάλλου πάντα τα χρώματα της χρονιάς έχουν και σημειολογικό χαρακτήρα.

Δημιουργώντας το PANTONE 19-4052 Classic Blue, ένα ατελείωτο και διαχρονικό μπλε, κομψό με την ιδιαίτερη απλότητά του, το Ινστιτούτο θέλει να μεταφέρει την ομορφιά που υπάρχει γύρω μας, χωρίς προσδιορισμούς, ταμπέλες και μανιέρες. Όπως το χαρακτηρίζει το Ινστιτούτο, «αποτυπώνει το χρώμα του ουρανού όταν σουρουπώνει», οι καθησυχαστικές ιδιότητες του Classic Blue προσφέρουν την υπόσχεση της προστασίας, υπογραμμίζοντας την επιθυμία μας για ένα αξιόπιστο και σταθερό υπόβαθρο από το οποίο θα οικοδομήσουμε το αύριο.

Καθώς περνάμε το κατώφλι μιας νέας εποχής, η Pantone έχει μετατρέψει την απόχρωση αυτή σε μια εμπειρία πολλών αισθήσεων, ώστε να φτάσει σε περισσότερους ανθρώπους και να δώσει την ευκαιρία σε όλους να αγκαλιάσουν το χρώμα στην καθημερινότητά τους. «Θα αξιοποιήσουμε και θα το αποτυπώσουμε σε κάθε βλέμμα, στον ήχο, τη μυρωδιά, τη γεύση και τις υφές για να κάνουμε το Χρώμα του 2020 μια πραγματικά εντυπωσιακή εμπειρία χρωμάτων για όλους», αναφέρει η εταιρία.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του Pantone, δήλωσε ότι το χρώμα για το 2020 συμβολίζει την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Διακοπές υδροδότησης σε Λούτρα και Παγκαλοχώρι – Ενημέρωση από την ΔΕΥΑΡ

Σήμερα Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 από τις 7.00 π.μ. έως και τις 4.00 μ.μ. στο …

Ρέθυμνο – Λογιστές – “Σε αυτό το πλαίσιο είναι πιθανόν τα τηλέφωνα να χρειαστεί να παραμένουν κλειστά κάποιες ώρες της ημέρας”

Ανακοίνωση του Συλλόγου Λογιστών φοροτεχνικών Ελ. Επαγγ. Ρεθύμνου Έχει παρατηρηθεί από όλους τους λογιστές ότι …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize