Κυριακή , 27 Νοέμβριος 2022
Τελευταία Νέα

Προσφορά ανθρωπιάς

Συναυλία της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στους πληγέντες της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική, διοργανώθηκε από πολίτες του Ρεθύμνου με την εθελοντική συμμετοχή καλλιτεχνών. Η όμορφη βραδιά έλαβε χώρα στην προκυμαία της πόλης με φόντο το λιμάνι και την προαιρετική, οικονομική συνεισφορά του φιλόμουσου κοινού.

Το Ρέθυμνο απέδειξε στην πράξη τα κοινωνικά αντανακλαστικά του με τη διοργάνωση μιας μουσικής συναυλίας στην προκυμαία, όπου και συγκεντρώθηκαν χρήματα για τους πληγέντες της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική. Συντονιστής της προσπάθειας είναι ο Νίκος Μαρκαντώνης, ενώ το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο πρώτος δημότης του Ρεθύμνου, ο δήμαρχος, Γιώργος Μαρινάκης.

Άξιοι συγχαρητηρίων για την φιλανθρωπική, εθελοντική συμμετοχή τους είναι η δημοτική φιλαρμονική Ρεθύμνου, ο Λευτέρης Τζαγκαράκης, ο Γιώργος Βογιατζάκης και ο Ανδρέας Μπικάκης με τα συγκροτήματά τους, όπως και ο Τιμόθεος Βροντάκης για την τεχνική του υποστήριξη.

Ο κουμπαράς ήταν στη διάθεση των φιλόμουσων για να προσφέρουν ο καθένας τον οβολό του, στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, ενώ και οι τουρίστες περαστικοί συνέβαλαν στην προσπάθεια.

https://biologyteach.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *