Τελευταία Νέα

Αυτά λείπουν από το σπίτι σας σύμφωνα με τους διακοσμητές

Μάθετε τι λείπει από το σπίτι σας σύμφωνα με τους διακοσμητές. Ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας.

Προσπαθείτε να κάνετε το καλύτερο για την διακόσμηση του σπιτιού σας αλλά νιώθετε ότι κάτι του λείπει και δεν μπορείτε να καταλάβετε τι; Μην αγχώνεστε, γιατί παρακάτω σας έχουμε μια λίστα για να μάθετε τι λείπει από το σπίτι σας σύμφωνα με τους διακοσμητές. Ιδέες διακόσμησης για το σπίτι για να είναι πάντα στιλάτο και όμορφο.

Αυτό που λείπει από το σπίτι, μπορεί να είναι μια καρέκλα από κάποια γωνιά, μερικά μαξιλάρια από τον καναπέ, ένα χαλάκι ή και ένα επιδαπέδιο φωτιστικό. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν ένας καλός διακοσμητής μπει στον χώρο σας θα καταλάβει αμέσως τι είναι αυτό που του λείπει. Μάλιστα, με μια μόνο κίνηση του το δωμάτιό σας θα αλλάξει αμέσως όψη.

 

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους διασημότερους διακοσμητές της Αμερικής, τα παρακάτω πράγματα λείπουν από τα περισσότερα δωμάτια.

1. Οι πολλαπλές πηγές φωτός

κουζίνα
«Κανένα δωμάτιο δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς πολλαπλές πηγές φωτός», τονίζει ο διακοσμητής Nick Olsen.

«Κανένα δωμάτιο δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς πολλαπλές πηγές φωτός», τονίζει ο διακοσμητής Nick Olsen. Μάλιστα, ο ίδιος γνωρίζει την αξία του κολακευτικού φωτός σε έναν χώρο.

Η σχεδιάστρια Mary McDonald συμφωνεί μαζί του: «Ο σωστός φωτισμός είναι το παν για να δείχνει ολοκληρωμένο ένα δωμάτιο». Αυτό έχει να κάνει με τη σωστή ένταση του φωτισμού καθώς και τα σημεία από τα οποία έρχεται και στα οποία επικεντρώνεται.

Οι περισσότεροι διακοσμητές, λοιπόν, προτείνουν διακόπτες dimmer προκειμένου να έχετε κάθε φορά στο σπίτι την ποσότητα φωτός που χρειάζεστε. Από την άλλη, μερικά έξτρα φωτιστικά, είτε αυτά είναι επιδαπέδια είτε επιτραπέζια, μπορούν να δημιουργήσουν μια άλλη ατμόσφαιρα στο σαλόνι ή και στο υπνοδωμάτιό.

2. Παράθυρα

παράθυρα
Όμορφες κουρτίνες ή ιδιαίτερες ρόμαν κουρτίνες μπορούν να κάνουν τον χώρο να δείχνει πιο ολοκληρωμένος.

Για τον διακοσμητή McDukin, ο πιο εύκολος τρόπος για να μεταμορφώσει κανείς ένα δωμάτιο είναι να «περιποιηθεί» τα παράθυρά του. Τι εννοούμε με αυτό; Όπως, λέει και ο ίδιος: «Όμορφες κουρτίνες ή ιδιαίτερες ρόμαν κουρτίνες μπορούν να κάνουν τον χώρο να δείχνει πιο ολοκληρωμένος».

3. Λίγο μαύρο

γραφείο
«Κανένα δωμάτιο δεν είναι απόλυτα ολοκληρωμένο αν δεν έχει έστω και λίγο μαύρο», λέει η Anne Maxwell Foster.

«Κανένα δωμάτιο δεν είναι απόλυτα ολοκληρωμένο αν δεν έχει έστω και λίγο μαύρο», λέει η Anne Maxwell Foster. Και συνεχίζει, «Τα αγαπημένα μου δωμάτια πάντα έχουν μια μαύρη πινελιά ή οποία βοηθάει στο να υπάρχει μια ισορροπία στον χώρο. Μπορεί να είναι ένα μαύρο φωτιστικό ή ένα μικρό τραπεζάκι».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς