Τελευταία Νέα

Αθήνα – Συσκέψεις Γιώργου Μαρινάκη σε ΥΠΕΣ και Υπ. Περιβάλλοντος για θέματα του δήμου και ΕΔΕΥΑ

Στην Αθήνα θα μεταβεί την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021 ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης προκειμένου να πραγματοποιήσει προγραμματισμένες υπηρεσιακές επαφές στο Υπουργείο Εσωτερικών και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για την προώθηση θεμάτων του Δήμου και της ΕΔΕΥΑ, με την ιδιότητα του Προέδρου της Ένωσης.

Ειδικότερα ο κ. Μαρινάκης μαζί με τον τ. Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών/ Βουλευτή Ν. Ρεθύμνης κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη θα έχουν συνεργασία αύριο στις 11 π.μ με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, η οποία αποτελεί συνέχεια πρόσφατων συσκέψεων και επαφών με αντικείμενο ζητήματα που επικεντρώνονται στην ΕΔΕΥΑ αλλά και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συνολικά, με ιδιαίτερη έμφαση στο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του ΥΠΕΣ «Αντώνης Τρίτσης».

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο Δήμαρχος Ρεθύμνης έχει προγραμματισμένη συνεργασία με τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Νίκο Ταγαρά για περιβαλλοντικά θέματα που απασχολούν το Ρέθυμνο.

Ο Δήμαρχος θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο το μεσημέρι της Παρασκευής 8/9/21 και κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος Οικισμών κ. Σκορδίλης Γιώργος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς