Τελευταία Νέα

Αθηνά Μπικάκη – Η 12χρονη Ρεθυμνιώτισσα… γητευτής των αλόγων!

Σημαντική διάκριση κατάφερε να αποσπάσει η 12χρονη Ρεθυμνιώτισσα, Αθηνά Μπικάκη, η οποία -υπό την καθοδήγηση της Δήμητρας Γάλιου και του Valery- κατέκτησε την πρώτη θέση στους αγώνες Ιππικής Δεξιοτεχνίας που διοργάνωσε ο Ιππικός Όμιλος Ρεθύμνου

Η επιτυχία της αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, έφερε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη τόσο της ίδιας, όσο και των συγγενών και φίλων της που έσπευσαν να απολαύσουν από κοντά την επίδειξη.

Η πολύ καλή δουλειά που λαμβάνει χώρα στον Ιππικό Όμιλο Ρεθύμνου, και ιδιαίτερα η προσοχή που αποδίδεται από τους προπονητές στις μικρές ηλικίες, είναι δεδομένη, όπως δεδομένο είναι και το γεγονός ότι οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες θα καταφέρουν σημαντικές διακρίσεις στο απώτερο μέλλον.

Αθηνά Μπικάκη

Η ανακοίνωση του Ομίλου:

Ο Ιππικός Όμιλος Ρεθύμνου συγχαίρει το ζευγάρι Αμαζόνας-Ίππου του ομίλου μας, Μπικάκη Αθηνά και BaseBall, για την κατάταξη τους στους Πολυνίκες Ιππικής Δεξιοτεχνίας της Αγωνιστικής Περιφέρειας Κρήτης 2021!

Κατέκτησαν την πρώτη θέση στην κατηγορία Α3 με 19 βαθμούς σύνολο και το ειδικό έπαθλο κατηγορίας Α3 Παίδων με 24 βαθμούς!

Μπράβο Αθήνα και BaseBall!

Ευχαριστούμε τους προπονητές μας αλλά και την οικογένεια της για την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια της Αμαζόνας μας.

Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας για την φετινή αγωνιστική περίοδο που μόλις ξεκίνησε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς