Τελευταία Νέα

Αρκάδια 2021 – Έτρεξαν και το χάρηκαν με την ψυχή τους τα Ρεθυμνιωτάκια!

Στις κορυφαίες εκδηλώσεις, αθλητικού και πολιτιστικού χαρακτήρα, της χώρας συγκαταλέγονται τα «81α Αρκάδια», που αποτελούν την αρχαιότερη διοργάνωση στην Ελλάδα, η οποία πραγματοποιείται για ακόμα χρονιά στη μνήμη των πεσόντων του ολοκαυτώματος της Ιεράς Μονής Αρκαδίου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος -με τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης κατά της διασποράς του κορονοϊού- αθλητές κάθε ηλικίας έσπευσαν να συμμετάσχουν στα διάφορα αγωνίσματα που έλαβαν χώρα με επίκεντρο το Δημοτικό στάδιο Ρεθύμνου.

Φέτος, λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών, που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας, αποφασίστηκε από την Οργανωτική Επιτροπή να διεξαχθεί, επίσης, το Δυναμικό βάδισμα, ο αγώνας των 6 χιλιομέτρων, το κρητικό βόλι, τα 1000μ. για αγόρια και κορίτσια Δημοτικών Σχολείων, τα 2000μ. για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, τα 1000μ. ΑμΕΑ.

Τα «81α Αρκάδια» διοργανώνονται από την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνου, την ομάδα Φυσικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ρεθύμνου, την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ρεθύμνου, τον ΟΚΑ Αρκάδι, τον ΟΚΑ Πρέβελη, τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Ρεθύμνου, τους Διεθνείς Αγώνες Ψηλορείτη Psiloritis Race, τον Αθλητικό Σύλλογο «Ακαδημία Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου», τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Διαδρομής Αρκαδίου Δρόμου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς