Τελευταία Νέα

«Απομόνωσαν μία φράση για να δημιουργήσουν εντυπώσεις»

Το απομαγνητοφωνημένο κείμενο των δηλώσεών του στην ελβετική τηλεόραση, σχετικά με τη Novartis, παρέθεσε στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας πως «κάποιοι αποφάσισαν να απομονώσουν μία φράση για να δημιουργήσουν εντυπώσεις».

«Εδώ η ακριβής απομαγνητοφώνηση των όσων πράγματι είπα εγώ στην Ελβετική τηλεόραση, από τα οποία κάποιοι αποφάσισαν να απομονώσουν μία φράση για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Στο τέλος η δημοσιογράφος λέει: “ναι σωστά έχετε απόλυτο δίκιο”… περαστικά», γράφει συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Άδωνις Γεωργιάδης

@AdonisGeorgiadi

Εδώ η ακριβής απομαγνητοφώνηση των όσων πράγματι είπα εγώ στην Ελβετική τηλεόραση, από τα οποία κάποιοι αποφάσισαν να απομονώσουν μία φράση για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Στο τέλος η δημοσιογράφος λέει: «ναι σωστά έχετε απόλυτο δίκιο»… περαστικά @KostasVaxevanis @tetRadio

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Μιλώντας στο Θέμα 104,6, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι εξήγησε στη δημοσιογράφο ότι δεν μπορούσαν οι Έλληνες να μην έχουν σε νέα φάρμακα και γι’ αυτό τέθηκε σε ισχύ ο νόμος για το clawback ώστε ο ΕΟΠΥΥ να ξεκινήσει να βάζει φάρμακα στη λίστα καθώς μέχρι τότε αυτό δεν συνέβαινε για δημοσιονομικούς λόγους.

«Καλώς τα βάλαμε; Απολύτως καλώς. Αρκετοί Έλληνες ασθενείς έχουν γίνει καλά από αυτά τα φάρμακα» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο πρώην υπ. Υγείας επισήμανε, επίσης, ότι το νόμο αυτό τον χρησιμοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι το ακριβότερο φάρμακο της Novartis για την αντιμετώπιση του καρκίνου μπήκε το 2018 επί υπουργίας Ξανθού. Επίσης, ότι το ντοκιμαντέρ στηρίζεται στο 90% στον Παύλο Σαράκη.

«Ο Σαράκης είναι ένας επαγγελματίας δικηγόρος. Πιθανώς αυτή η υπόθεση να του δώσει χρήματα για το υπόλοιπο της ζωής του νόμιμα» πρόσθεσε.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι «η έως σήμερα η εξέλιξη της υπόθεσης στις ΗΠΑ δεν πηγαίνει όπως πιστεύουν στην Ελλάδα. Η Novartis αρνήθηκε να πληρώσει τα χρήματα που της ζήτησε το υπ. Δικαιοσύνης – πράγμα που συμβαίνει σπάνια – που σημαίνει ότι οι δικηγόροι της πίστευαν ότι τα στοιχεία σε βάρος της είναι αδύναμα. Αν είχε φοβερά στοιχεία το FBI η Novartis θα πλήρωνε ή θα ήταν στα δικαστήρια.

Δείτε επίσης!

Προανακριτική Novartis – Θα ζητήσουν να βγουν οι κουκούλες από «Κελέση» και «Σαράφη» -Ενόχληση για τη στάση Τουλουπάκη

Μια από τις πιο κρίσιμες συνεδριάσεις της προανακριτικής Novartis θα ξεκινήσει σήμερα στις 10 το …

Προανακριτική – «Silver alert» για «Σαράφη-Κελέση» – Ποιο το επόμενο βήμα

Συνεχίζεται το θρίλερ με τους «άφαντους» προστατευόμενους μάρτυρες με τον μεν «Μάξιμο Σαράφη» να αναζητείται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize