Τελευταία Νέα

Απολύθηκαν ο Μάνος Δασκαλάκης και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά τη σύλληψη

«Ως αρχή του τέλους» χαρακτήρισε τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας ο πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος, υποστηρίζοντας ότι η μητέρα θα ομολογήσει τη δολοφονία και των άλλων παιδιών της.

Την ίδια ώρα, οι εξελίξεις για την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου διαδέχονται η μία την άλλη. Μετά το λινστάρισμα της οικογένειας στην Πάτρα από συγκεντρωμένους και το αίτημα της μητέρας της 33χρονης και της αδερφής της να τους φυγαδεύσει η Αστυνομία, ο Μάνος Δασκαλάκης, όπως ανέφερε Το Πρωινό του ΑΝΤ1, απολύθηκε από τη δουλειά του. Τη δουλειά της έχασε και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.

Χαρακτηριστικά Στο Πρωινό αναφέρθηκε από τη δημοσιογράφο, Κέλλυ Χεινωπόρου: «Ενημερώθηκα από φίλους του που μίλησαν μαζί του και τους είπε ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν μπόρεσε να σώσει τα παιδιά του, ήταν μια χαρακτηριστική φράση που είπε».

Σύμφωνα, μάλιστα, με Το Πρωινό, ο Μάνος Δασκαλάκης απολύθηκε από τη δουλειά του το πρωί της Πέμπτης ενώ η Δήμητρα Πισπιρίγκου απολύθηκε την Τετάρτη από την ψησταριά, όπου δούλευε. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και, σύμφωνα με το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ., η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μόνη στο δωμάτιο με την Τζωρτζίνα, η οποία έχασε τη ζωή της από μεγάλη ποσότητα κεταμίνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς