Από το Ρέθυμνο στον γύρο της Κρήτης και γιατί όχι στην Ολυμπιάδα με φόρα από τα… πατίνια!

Το μοναδικό ανά την Ελλάδα αθλητικό σωματείο αφιερωμένο στα… πατίνια έχει έδρα την Κρήτη και το Ρέθυμνο. Μαθητές όλων των ηλικιών έκαναν τη διασκέδαση, άθληση και δίνουν ραντεβού στη μαρίνα της πόλης για την προπόνησή τους. Ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον γύρο της Κρήτης με πατίνια, ως πρεσβευτές του αθλητικού τουρισμού στην Κρήτη, αλλά και του έργου του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας. Αρωγός στην όλη προσπάθεια και ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV!

Ποτέ ένα άθλημα δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό που να αφιερώνουν το πρωινό του Σαββάτου στην… προπόνηση! Μαθητές όλων των ηλικιών στη μαρίνα Ρεθύμνου εξασκούνται εντατικά στα πατίνια. Είναι η ομάδα ΟΚΑ Πρέβελη με παρουσία και στο εξωτερικό, ενώ τώρα ετοιμάζονται για τον γύρο της Κρήτης σε πατίνια, αποτελώντας παράλληλα πόλο έλξης αθλητικού τουρισμού στην Κρήτη.

Πλήθος αθλητών, συλλόγων, μέσων ενημέρωσης και δημοσιογράφων από το εξωτερικό θέλουν να βρεθούν στην Κρήτη με αφορμή το διασκεδαστικό άθλημα, ενώ το σωματείο του Ρεθύμνου, έχει αναγνωριστεί από τη διεθνή αρμόδια ομοσπονδία, όμως είναι και το μοναδικό ανά την Ελλάδα στο είδος του! Τα παιδιά με τα πατίνια έχουν βγάλει φτερά και ταξιδεύουν με το άθλημα που αγαπούν τόσο νοητά, όσο και σωματικά, είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα από το απαιτητικό σχολείο, με επόμενο στόχο τη συμμετοχή σε Ολυμπιάδα.

Έτρεξαν με αλεξίπτωτα αντίστασης για να ενδυναμωθούν, σε κυκλική πορεία για εξάσκηση στις στροφές, ενώ ο προπονητής του τμήματος πατινιών, Μανώλης Σφακιανάκης, καλεί τους γυμναστές ανά την Ελλάδα να ασχοληθούν με το άθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι με το γύρο της Κρήτης σε πατίνια, ο ΟΚΑ Πρέβελη θα ενισχύσει στην πράξη το έργο του Συλλόγου Όραμα Ελπίδας, ενώ την όλη προσπάθεια θα στηρίξει έμπρακτα και ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize