Τελευταία Νέα

Από το Ρέθυμνο στο… Μεξικό για να παραλάβουν το Παγκόσμιο Αριστείο Καινοτομίας στη Σεξουαλική Αγωγή!

Η Ελλάδα συμμετέχει υπό την αιγίδα του Δήμου Ρεθύμνης στο 24ο Παγκόσμιο Συνέδριο Σεξουαλικής Υγείας που ξεκίνησε τις εργασίες του, σήμερα, Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στο Μέξικο Σίτυ. Εκεί βρίσκεται η ομάδα των τεσσάρων εκπαιδευτικών, δημιουργοί του εκπαιδευτικού προγράμματος “Παίζω με τον Φρίξο και μαθαίνω για το σώμα μου και τις διαπροσωπικές σχέσεις” για να παραλάβει το Παγκόσμιο Αριστείο Καινοτομίας στη Σεξουαλική Αγωγή.

Στο συνέδριο συμμετέχουν 1500 άτομα από 70 χώρες του κόσμου.

Η ομάδα των εκπαιδευτικών αποτελείται από τις: Μαργαρίτα Γερούκη, Έλενα Βιταλάκη, Αθηνά Τριαματάκη και Δέσποινα Μαυράκη. Την εικονογράφηση του εγχειριδίου επιμελήθηκε η Πέγκυ Φούρκα.

Κι έτσι ευχάριστα και σ’ ένα κλίμα ενθουσιασμού τελείωσαν οι εργασίες του 24ου Παγκόσμιου Συνέδριου για τη Σεξουαλική Υγεία 2019 στην πόλη του Μεξικού. Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Petro Nobre στέλνει τους χαιρετισμούς του στους Ρεθεμνιώτες και σ’ όλη την Ελλάδα!

Η βραβευμένη ομάδα των εκπαιδευτικών του Φρίξου υπό την αιγίδα του Δήμου Ρεθύμνου – Τμήμα Παιδείας έδωσαν ένα δυναμικό παρόν στο συνέδριο ειστρέφοντας στην πατρίδα με γεμάτες βαλίτσες από γνώση, εμπειρία, υπέροχες εικόνες και με μία ευχή: ο Φρίξος να επισκεφθεί όλα τα σχολεία της χώρας μας κι όχι μόνο!!!

Ευχαριστούμε τον Δήμο Ρεθύμνου για την ευκαιρία που έδωσε στο Ρέθυμνο και στην Ελλάδα να συμμετέχει σ’ ένα τόσο σημαντικό συνέδριο!
#WAS2019

 Δέσποινα Μαυράκη-Μαύρου

 

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Τροχαίο με σφοδρή σύγκρουση στον Λατζιμά

Στο σημείο επικράτησε για λίγο κυκλοφοριακή αναστάτωση ενώ κλιμάκιο της τροχαίας που έσπευσε ρύθμισε την …

Ρέθυμνο – Διακοπή νερού στον Άγιο Δημήτριο

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ : ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Δ.Ε. ΑΡΚΑΔΙΟΥ, 10/08/2020 και ώρα 9:10, ΑΙΤΙΑ ΒΛΑΒΗΣ : ΔΙΑΡΡΟΉ …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize