Από το Ρέθυμνο στα Χανιά για το αεροδρόμιο!

Καλά σκηνοθετημένη εκδήλωση, με θέμα την παρουσίαση των σχεδίων της για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Χανίων, οργανώνει η Fraport, η εταιρία του Γερμανικού Δημοσίου, που λυμαίνεται όλα τα περιφερειακά αεροδρόμια της Πατρίδος μας, την Πέμπτη 19 Απριλίου και ώρα 17:30 στο ξενοδοχείο Σαμαριά.

Μόνο ως προκλητική, μπορούμε να χαρακτηρίσουμε μια τέτοια ενέργεια, αφού τόσο οι φορείς του τόπου, όσο και όλοι οι Χανιώτες, γνωρίζουν καλά πως η μέχρι σήμερα πορεία των Γερμανών, μόνο αρνητικά αποτελέσματα είχε στην λειτουργία και την ανάπτυξη του αεροδρομίου.

Σεβόμενοι τον τόπο μας και την ιστορία του, δηλώνουμε ενάντια σε κάθε κατακτητική προσπάθεια και σχέδιο, που υλοποιούνται από τους δήθεν φίλους και εταίρους μας, με τη βοήθεια των εθελόδουλων κυβερνήσεων μας, αλλά και όλων εκείνων που στο βωμό του χρήματος, θυσιάζουν ακόμα και τους εαυτούς τους.

Καλούμε όλους τους υπεύθυνους φορείς των Χανίων αλλά και ολόκληρης της Κρήτης, να αφουγκραστούν την αγωνιώδη και αγωνιστική φωνή της κοινωνίας, να συνταχθούν και να συμπορευτούν μαζί της και από κοινού να απαιτήσουν την παραμονή των αεροδρομίων στο Ελληνικό Δημόσιο.

Σύμφωνα και με την ομόφωνη απόφαση που λάβαμε στην Εσπερίδα μας στις 16 Απριλίου, καλούμε τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος μας, καθώς και όλους τους Κρήτες, να συμμετέχουν στην Παράσταση Διαμαρτυρία την Πέμπτη 19 Απρίλιου και ώρα 17:00 στο ξενοδοχείο Σαμαριά, που διοργανώνει η «Ανοικτή Πρωτοβουλία Πολιτών» ενάντια στο ξεπούλημα του αεροδρομίου των Χανίων.

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

«Πανελλήνιο Απελευθερωτικό Κίνημα Κρητών»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς