Τελευταία Νέα

Απίστευτο φαινόμενο! – Έπεσε… μαύρη βροχή

Απίστευτο φαινόμενο! Έπεσε… μαύρη βροχή (video)

Μαύρα σύννεφα σκέπασαν τον ουρανό και η βροχή που έπεφτε ήταν μαύρη.

Ένα τρομερό φαινόμενο έζησαν οι κάτοικοι του Σάο Πάολο, καθώς έβρεξε μαύρο… νερό. Αν και σπάνιο, το φαινόμενο έχει μια απλή εξήγηση, που δεν είναι άλλο από τις πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα.

Τα σύννεφα καπνού από την περιοχή του Μάτο Γκρόσο σκέπασαν την πολιτεία του Σάο Πάολο, σκοτεινιάζοντας τον ουρανό, λες και ήταν νύχτα. Και τα σύννεφα με βροχή που ήταν στην περιοχή, έριξαν «μαύρη βροχή».

Την Παρασκευή 18/9, η πολιτική προστασία της Σάντα Καταρίνα ανέφερε ότι κάτοικοι της περιοχής αντίκρισαν βρόχινο νερό με διαφορετικό χρώμα.

«Το μολυσμένο νερό της βροχής ίσως περιέχει τοξικές ενώσεις, οπότε χρειάζεται προσοχή εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για κατανάλωση από ανθρώπους ή ζώα» προειδοποίησε η πολιτική προστασία σε ανακοίνωσή της.

Αυτό το φαινόμενο είναι μια από τις συνέπειες των μεγάλων πυρκαγιών που έπληξαν την περιοχή Παντανάλ το μήνα Σεπτέμβρη 2020 και έφτασαν στον αριθμό ρεκόρ των 5.603.

 

Δείτε επίσης!

Έκαψαν τη Μόρια για να μην γίνει κλειστό κέντρο – Τι δείχνουν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Τους «εσωτερικούς» μοχλευτές-καθοδηγητές της έντασης και στη συνέχεια των οργανωμένων εμπρησμών που προκάλεσαν την καταστροφή …

Εφιάλτης στην Μόρια! – Σε έκτακτη κατάσταση η Λέσβος – Μεταφέρονται ΜΑΤ στο νησί

Μόρια: 13.000 άστεγοι και εικόνες απόλυτης καταστροφής – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Λέσβος για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize