Τελευταία Νέα

Απαρχαιωμένο το iPhone – Ειδικός αποκαλύπτει τη συσκευή που θα το εκτοπίσει

Ο αναγνωρισμένος αναλυτής παρουσιάζει τις αναγκαίες προϋποθέσεις ώστε η νέα συσκευή να φτάσει σε πωλήσεις το δημοφιλές smartphone της Apple, iPhone.

Η Apple ετοιμάζεται να αντικαταστήσει το iPhone με μια άλλη συσκευή, που θα παρέχει τις αναγκαίες υπολογιστικές δυνατότητες ώστε να ικανοποιήσει τις ανάγκες των χρηστών του μέλλοντος, σύμφωνα με τον τεχνολογικό αναλυτή Μινγκ-Τσι Κούο.
Ο αναγνωρισμένος ειδικός στον τομέα της βιομηχανίας τεχνολογίας προβλέπει την ημερομηνία του ερχομού του αντικαταστάτη για το iPhone, αλλά και τα χαρακτηριστικά του.
Σε επιστολή σε επενδυτές στην οποία είχε πρόσβαση το πόρταλ 9to5mac, ο αναλυτής υποδεικνύει ότι αυτή η αντικατάσταση του iPhone πρόκειται να γίνει σε ακριβώς 10 χρόνια: Το 2032 θα κυκλοφορήσει αυτή η συσκευή στην αγορά και το πιθανότερο να αποτελείται από ένα κράνος ή γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας, μια τεχνολογία που αναμιγνύει ψηφιακές εικόνες στην πραγματική ζωή.
 iPhone 13 Pro - Sputnik Ελλάδα, 1920, 14.10.2021
Διαφορετικά, δεν θα μπορέσει να πιάσει σε πωλήσεις το iPhone.
«Αυτή τη στιγμή υπάρχουν περισσότεροι από 1 δισεκατομμύριο ενεργοί χρήστες iPhone. Εάν ο στόχος της Apple είναι να το αντικαταστήσει σε 10 χρόνια με τη μορφή επαυξημένης πραγματικότητας, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πουλήσει τουλάχιστον 1 δισεκατομμύριο τέτοιες συσκευές μέσα στην επόμενη δεκαετία» εξηγεί ο ειδικός.
Εάν, όμως, το κράνος ή τα γυαλιά αποτελέσουν απλά αξεσουάρ για τον Mac ή το iPhone, αυτό δεν θα λειτουργήσει υπέρ της επιτυχίας του προϊόντος, σύμφωνα με τον ειδικό.
«Ένα κράνος επαυξημένης πραγματικότητας που λειτουργεί αυτόνομα σημαίνει ότι θα έχει το δικό του οικοσύστημα και θα παρέχει μια πιο πλήρη και ευέλικτη εμπειρία για τους χρήστες» εξήγησε ο Κούο.
Στην ίδια επιστολή, ο αναλυτής αναφέρει πως μια πρώιμη εκδοχή του κράνους, που η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει ίσως και τον επόμενο χρόνο, θα έχει δύο οθόνες Sony 4K OLED, κάτι που σημαίνει πως θα υποστηρίζει τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς