Τελευταία Νέα

Αντώνης Βουλγαράκης – Ριφιφί στο Ψυχικό – Τι λέει ο δικηγόρος του 58χρονου για τη “μεταφορά του DNA”

Ο Αντώνης Βουλγαράκης, δικηγόρος του 58χρονου που κατηγορείται για την κλοπή στις θυρίδες στο Ψυχικό μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και στην εκπομπή «Live News».

Όσον αφορά το γενετικό υλικό του κατηγορούμενο που βρέθηκε στις θυρίδες και σύμφωνα με τον ίδιο έχει μεταφερθεί από άλλο σημείο ο κ. Βουλγαράκης εξήγησε: «Δεν είμαι ειδικός για αυτό το λόγο έχουμε ορίσει τεχνικό συμβούλιο, τον καλύτερο έλληνα μοριακό βιολόγο, ο οποίος θα μπορέσει με επιστημονικό τρόπο να μας εξηγήσει με ποιο τρόπο μπόρεσε αυτό το γενετικό μεικτό αποτύπωμα να βρεθεί στο συγκεκριμένο κουτί»

Ο δικηγόρος του 58χρονου αναφέρθηκε και στις συχνές επισκέψεις που έκανε ο κατηγορούμενος στην θυρίδα της συγκεκριμένης τράπεζας, την οποία μάλιστα διατηρούσε ο γιος τους.

«Κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει υπολογίσει πόσες φορές πηγαίνει στις θυρίδες του και αυτό είναι μια ένδειξη ενοχής; Θα σας πω ότι έχω σημειώσει ότι στην υπόθεση αυτή προσπαθούμε με κάθε τρόπο να βρούμε επιβαρυντικά στοιχεία έλλειψη ουσιαστικής απόδειξης, αφού για την υπόθεση αυτή έχουν ακουστεί ένα εκατομμύριο διαφορετικά πράγματα» ανέφερε ο κ. Βουλγαράκης και συνέχισε: «Θα πρέπει να δούμε πόσες φορές στο παρελθόν σε ανύποπτο χρόνο, πριν από χρονικό διάστημα στις 16 /9 που κατά την αστυνομία τοποθετείται το νωρίτερο η πιθανότητα πρόσβασης του κλέφτη στις θυρίδες, επισκεπτόταν τη θυρίδα του. Αν είχαμε επίσκεψη μία φορά στα δύο χρόνια, μια φορά στα τρία χρόνια, και σε εκείνο το χρονικό διάστημα οι επισκέψεις ήταν πιο συχνές θα είχε ενδιαφέρον ο προβληματισμός σας. Αν γνωρίζατε τη δικογραφία με λεπτομέρειες θα βλέπατε ότι τα διαστήματα που επισκέπτεται στις θυρίδες του είναι σταθερά δύο με τρεις φορές το μήνα για ένα πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου καταρχήν από αυτό και μόνο δεν υπάρχει τίποτε προβληματικό ή ενδιαφέρον».

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι πήγαινε συχνά στη θυρίδα για να τοποθετεί κάθε φορά εκεί τα επεισόδια που έγραφε για μια σειρά τα οποία έχουν πνευματικά δικαιώματα.

Σχετικά με το αν ο κατηγορούμενος ταξίδεψε στο εξωτερικό, σύμφωνα με τον δικηγόρο του δεν έχει βγει εκτός χώρας από το 2017 και μετά.

Ο κ. Βουλγαράκης αναφέρθηκε εκτενώς στο εργαλείου που βρέθηκε και σύμφωνα με την τελευταία πραγματογνωμοσύνη «για την πρόκληση τέτοιας μορφής ιχνών θα πρέπει να επέλθουν επανειλημμένες κρούσεις με την ταυτόχρονη χρήση εργαλείου τύπου σφυριού ή παρόμοιου τύπου εργαλείου ώστε με τις επαναλαμβανόμενες κρούσεις να διεισδύσει και να λειτουργήσει ωχ μοχλός».

Ο δικηγόρος του 58χρονου υποστήριξε ότι οποιαδήποτε τέτοια κίνηση θα προκαλούσε πολύ μεγάλο θόρυβο και είναι αδύνατον να μην ακουγόταν στο εσωτερικό της τράπεζας

Κλείνοντας ο κ. Βουλγαράκης τόνισε ότι το DNA «πράγματι δεν μεταφέρεται από αντικείμενο σε αντικείμενο, χρειάζεται κομιστής. Αν δηλαδή εγώ αφήσω το αποτύπωμά μου στο στυλό και μετά το πιάσετε εσείς, θα το μεταφέρετε».

Δείτε το βίντεο εδώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.