Το αντικριστό πλέον και σε ψάρι στην Κρήτη

Ένα πιάτο νόστιμο, πολύ υγιεινό αλλά και οικονομικό, μπορούν πλέον να απολαύσουν οι Ηρακλειώτες – και όχι μόνο – στο Ουζερί του Τερζάκη, το δημοφιλές στέκι των καλοφαγάδων εδώ και πολλές δεκαετίες στο Ηράκλειο.

Το αντικριστό ψάρι, ένα γεύμα ιδιαίτερα διαδεδομένο στην βόρεια Ευρώπη που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, προσφέρει ψάρια πλούσια σε Ω3 όπως φρέσκες τσιπούρες, λαβράκια και σολομούς, αλλά και κατεψυγμένα όπως κολιούς και σκουμπριά, ψημένα με τον ιδιαίτερο τρόπο του αντικριστού, που τους επιτρέπει όμως να διατηρούν τους χυμούς τους και να προσφέρουν μοναδική απόλαυση. Με αυτό τον τρόπο, το κάθε ψάρι ψήνεται σε ελάχιστα λεπτά και στη σωστή θερμοκρασία, αποκτώντας μια ιδιαίτερη γεύση που όσοι έχουν δοκιμάσει, την χαρακτηρίζουν απλά ως… μοναδική!

Με την ίδια μέθοδο μάλιστα, αυτή του αντικριστού ψησίματος, προσφέρεται στο Ουζερί του Τερζάκη κι ένα ακόμα ιδιαίτερο πιάτο, το χοιρινό κότσι, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα της επιλογής σε κάθε επισκέπτη.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Βρέθηκε ο “εμπρηστής” που προκάλεσε τη μεγάλη φωτιά ψήνοντας αντικριστό

Παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα για εμπρησμό στην προσπάθεια ψησίματος αντικριστού κρέατος στην ύπαιθρο Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη …

Ρέθυμνο – Το αντικριστό του γάμου παραλίγο να κάψει… τη Μονή Πρέβελη και τα χωριά Λευκόγεια – Γιαννιού!

Άναψε φωτιά για να ψήσει αντικριστό για το γάμο της κόρης του και έθεσε σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize