Τελευταία Νέα

Ανθή Σαλαγκούδη – “Αγγίζει τα όρια του απάνθρωπου να μην δίνουν στον Τριαντάφυλλο να φάει”

Η πρώτη της φωτογράφιση και η συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ!

Η Ανθή Σαλαγκούδη, η πλέον αμφιλεγόμενη παίκτρια του Survivor, μίλησε στον Νικο Γεωργιάδη και το περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο».

Η παίκτρια αποκάλυψε πράγματα που δεν είδαμε στο Survivor αλλά και τι υπέστη η οικογένειά της με  τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, κυρίως λόγω του ότι ο πατέρας της υπήρξε πολιτικός.

 «Δεν θα πήγαινα στο Survivor αν ήξερα τι θα επακολουθούσε με την οικογένειά μου»

«Δεν περίμενα ποτέ να χρησιμοποιήσουν το όνομα του πατέρα μου στο Survivor. Ήταν ένα πολύ σκληρό ριάλιτι επιβίωσης, πεινούσαμε όλοι το ίδιο. Δεν πίστευα ότι κάποιος θα χρησιμοποιούσε αυτό το σενάριο επιστημονικής φαντασίας που έλεγε ότι ο πατέρας μου με έβαλε, ότι ο πατέρας μου πληρώνει για να μείνω» λέει χαρακτηριστικά.

«Νιώθω τύψεις γιατί κάθε φορά χρησιμοποιούν το όνομα του πατέρα μου για να πλήξουν εμένα. Κι αυτό είναι πολύ άσχημο. Του έχω μεγάλη αδυναμία, είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μου και δεν θέλω να στενοχωριέται. Γιατί ξέρω ότι στενοχωριέται. Δεν χρησιμοποίησε ποτέ την εξουσία –που έτσι κι αλλιώς δεν έχει πλέον– για να με βοηθήσει. Όταν πια είδα κι αυτό το κύμα μίσους που κατευθύνθηκε και προς τους γονείς μου, στενοχωρήθηκα ακόμα περισσότερο. Δεν υπήρξε κανένας μηχανισμός κινητοποίησης, ο πατέρας μου έχει αποσυρθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια πλέον, αλλά ούτε θα έμπαινε ποτέ σε τέτοια διαδικασία» συμπληρώνει και αποκαλύπτει ότι η οικογένειά της δέχτηκε και απειλές.

«Απειλητικά μηνύματα, βρισιές… Και πολλά από αυτά που ακούστηκαν από τα Μέσα ήταν ανυπόστατα, τα έβγαζαν από το μυαλό τους. Μέχρι και ότι με έβγαλε (σ.σ. ως πιο δημοφιλή παίκτρια) ο τόπος καταγωγής του πατέρα μου, είπαν. Αν ήξερα όσα θα επακολουθούσαν, δεν θα πήγαινα στο Survivor, για να τους προστατεύσω».

«Άρχισα να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά όταν κάθε φορά που μιλούσα με την αδελφή μου όσο ήμουν στο ξενοδοχείο, έβαζε τα κλάματα και μου έλεγε ότι με αγαπάει πολύ. Δεν μπορούσε να μου πει κάτι γιατί δεν επέτρεπε η παραγωγή να μας μεταφέρουν τι λέγεται στον έξω κόσμο» είπε ακόμη.

«Λύγισα αρκετές φορές. Είτε από νεύρα είτε από πείνα…»

Μιλώντας για τους συμπαίκτες της και το θέμα του αν ο Τριαντάφυλλος δωροδόκησε ή όχι παίκτες, είπε:

«Αυτό που είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος μου το είχε πει πολύ πριν βγω από το παιχνίδι. Εκείνος βέβαια αποφάσισε να το βγάλει προς τα έξω μια συγκεκριμένη στιγμή και να εκθέσει τον Τριαντάφυλλο, ενώ είχε γίνει πολύ καιρό πριν. Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο είχα έρθει από την αρχή σε αντιπαράθεση και δεν συμφωνούσα μαζί του σε πολλά. Για μένα το καταλαβαίνω, με είχαν στοχοποιήσει γιατί δεν ήμουν καλή στα αγωνίσματα. Να στοχοποιείται όμως εκείνος τόσο, ώστε να μην του δίνουν να φάει, θεωρώ ότι αγγίζει τα όρια του απάνθρωπου. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ και δεν θα ήθελα να το δω από συμπαίκτες μου. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι μου αρέσει ο χαρακτήρας του. Σίγουρα η πείνα και η εξαθλίωση σε κάνουν να αντιδράς με διαφορετικό τρόπο και καταλαβαίνω πώς γίνονται εκεί κάποια πράγματα γιατί το έχω ζήσει εκ των έσω. Ίσως επειδή είχα εγώ αυτοέλεγχο περίμενα να έχουν και οι άλλοι (…) Πρόσεχα τα λόγια μου, δεν ήθελα να βγάζω τοξικότητα. Επειδή είναι πολύ αντίξοες οι συνθήκες, όσο λάδι ρίχνεις στη φωτιά, τόσο χειρότερα τα κάνεις».

Έκλαψε μέσα στο παιχνίδι; «Φυσικά και έκλαψα. Λύγισα αρκετές φορές. Είτε από νεύρα είτε από πείνα… προσπαθούσα όμως να απομονωθώ, δεν ήθελα να με βλέπουν οι συμπαίκτες ή οι κάμερες να κλαίω. Είμαι που είμαι παρεξηγημένη, δεν ήθελα να με λένε και “η κλαψιάρα του Survivor”!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.