Τρίτη , 29 Νοέμβριος 2022
Τελευταία Νέα

Anonymous Greece:«Χάκαραν» τουρκικές τράπεζες και τον «μυστικό στρατό» του Ερντογάν-«Το τελευταίο μας χτύπημα ήταν πολύ καλό»

Οι χάκερ «έριξαν» τις τράπεζες Ziraat Bankasi και TurkishBank, παραβιάζοντας email και κωδικούς, καθώς και την ιστοσελίδα του «μυστικού στρατού» Sadat, η οποία διαγράφηκε

Διαδοχικές κυβερνοεπιθέσεις σε τουρκικές τράπεζες, αλλά και στον μισθοφορικό στρατό του Ερντογάν προχώρησαν οι Anonymous Greece.

Όπως υποστηρίζει η ομάδα, «χάκαραν» τις τουρκικές τράπεζες Ziraat Bankasi και TurkishBank, παραβιάζοντας email και κωδικούς, ενώ «έριξαν» και την ιστοσελίδα του «μυστικού στρατού» Sadat του Τούρκου προέδρου.

«Δεν υπάρχουν άλλα λόγια για την Τουρκία. Είσαι διαβολική. Οι Anonymous Greece, Anonymous Kurdistan, η ελληνική κοινότητα Greek BlackHat Community και πολλές άλλες ομάδες χάκερ σού επιτίθενται καθημερινά. Το τελευταίο μας χτύπημα ήταν πολύ καλό. Η κορυφαία σου τράπεζα δέχεται επιθέσεις και οι περισσότερες από αυτές έχουν χακαριστεί και παραβιαστεί. Η ιστοσελίδα του μισθοφορικού στρατού του Ερντογάν διαγράφηκε μετά από ισχυρή επίθεση», αναφέρει η ομάδα στην ανακοίνωσή της στη σελίδα Medium,  παρουσιάζοντας screenshots από τις επιθέσεις.

«Η κορυφαία τουρκική τράπεζα «Ziraat Bankasi» δέχθηκε επίθεση. Παραβιάστηκαν e-mails + κωδικοί πρόσβασης στην τράπεζα»

 Η δεύτερη τουρκική τράπεζα που δέχθηκε κυβερνοεπίθεση:


Χάκαραν τον «μυστικό στρατό» Sadat του Ερντογάν , ο οποίος διαγράφηκε

Η ανακοίνωση των Anonymous Greece στην ιστοσελίδα Medium

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *