Τελευταία Νέα

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους – «Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες θα σου πω αν δικαιώθηκα»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μιλάει για την υπόθεση Φιλιππίδη, εννιά μήνες μετά την καταγγελία που έκανε εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη μαζί με την Π. Αναστασοπούλου και την Λ, Δροσάκη

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους – «Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες θα σου πω αν δικαιώθηκα»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν μια από τις τρείς ηθοποιούς που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή καλύτερα δε γίνεται και απάντησε στην ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού  για το αν νιώθει δικαιωμένη μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε: «Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για να χρησιμοποιηθεί αυτή η λέξη (η δικαίωση). Πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και τότε θα μπορέσω να σου απαντήσω».

Ο Φάνης στάθηκε βράχος

Η ηθοποιός είχε μιλήσει πρόσφατα  στην εκπομπή Πάμε Δανάη όπου είχε εκμυστηρευτεί την δυσκολία που είχε στο να προβεί στην καταγγελία εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη

«Σε ό,τι αφορά το #metoo και την απόφαση μου να μιλήσω, υπήρχε και η δύσκολη παράμετρος της οικογένειας και των παιδιών… Από στη στιγμή που υπάρχει μια οικογένεια, οφείλεις να σκεφτείς τα πράγματα και μια και δυο και τρεις φορές και να πάρεις φυσικά και τη γνώμη τους. Ο Φάνης σε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν βράχος…».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς