Τελευταία Νέα

Αναπάντεχη πτώση για τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου, στο κρεβάτι 1 μήνα

Μια περιπέτεια έμελλε να ζήσει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μανώλης Αλιφιεράκης, το πρωί της Πέμπτης, καθώς έπεσε από σκάλες του σπιτιού του στην προσπάθεια του να καθαρίσει το ντεπόζιτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Αλιφιεράκης τη στιγμή που έκανε εργασίες καθαρισμού στο ντεπόζιτο, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, βρέθηκε ξαφνικά στο κενό.

Γι’ αυτό το λόγο, άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου με ορθοπεδικά τραύματα και χτυπήματα στη λεκάνη. Αφού του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις στο νοσοκομείο όπου και μεταφέρθηκε, οι γιατροί διαπιστωσαν ότι λογω του χτυπήματος στη λεκάνη, θα πρέπει να φορέσει μία ειδική ζωνη, συστήνοντας παράλληλα στον κ. Αλιφιεράκη να παραμείνει στο κρεβάτι σε θέση ακινησίας για τουλάχιστον ένα μήνα.

Όλες οι παρατάξεις, μαθαίνοντας  για το ατύχημα, προσανατολίζονται πλέον στην  προσωρινή αναστολή των δραστηριοτήτων τους, ενόψει και των εκλογών νέου Δ.Σ του επιμελητηρίου, στις 2 Δεκεβρίου,   μέχρι τουλάχιστον να υπάρξει βελτίωση στην κατάσταση της υγείας του.

Ο όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου.

Δείτε επίσης!

Άγιος Νικόλαος – Πτώση δέντρου διέκοψε την κυκλοφορία

Στη γωνία των οδών Αναπαύσεως και Αργυροπούλου, μπροστά από την Αναπτυξιακή Λασιθίου και την είσοδο …

Σητεία – Φοιτητική στέγη – Οι τιμές παραμένουν σταθερές ή/και καταγράφουν μικρές απώλειες στην ανώτατη ζητούμενη τιμή

Με κινούμενη άμμο και εκτεθειμένη σε πολλούς παράγοντες, μοιάζει αυτή τη στιγμή η αγορά ενοικίασης …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize