Τελευταία Νέα

Αισιόδοξα μηνύματα από την Φιλανδική αγορά

Αισιόδοξα μηνύματα από την Φιλανδική αγορά-Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στην τουριστική έκθεση «ΜΑΤΚΑ»

Με την προοπτική μιας πολύ καλής τουριστικής χρονιάς από την Φιλανδική αγορά, επέστρεψε η αποστολή της Περιφέρειας Κρήτης από την Τουριστική έκθεση της Φιλανδίας «ΜΑΤΚΑ» . Στην έκθεση συμμετείχαν 997 εκθέτες από 89 χώρες και την επισκέφθηκαν περισσότεροι από 63.000 άτομα που έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη βιωσιμότητα, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό έλαβε και νέες πληροφορίες για βιώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον μορφές ταξιδίων και για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Η Περιφέρεια Κρήτης εκπροσωπήθηκε από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο για τον Τουρισμό και την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, Κυριάκο Κώτσογλου, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Κουκλινό Ανδρέα, τον Προϊστάμενο του Τμήματος Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Μανώλη Βολικάκη, το στέλεχος του τμήματος, Μανόλης Φουντουλάκης.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης επισκέφθηκαν, ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Ε.Ο.Τ. Σκανδιναβίας Παύλος Μούρμας, ο Πρέσβης της Ελλάδας στη Φιλανδία, Γιώργος Αϋφαντής, ο Πρέσβης της Κύπρου στη Φιλανδία   Γιώργος Zωδιάτης, η επίτιμος πρόξενος της Φιλανδίας στα Χανιά Marianne Nissilä-Batakis, τουριστικοί επιχειρηματίες-εκπρόσωποι του Φιλανδικού touroperator AURINKO.

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για τον Τουρισμό και την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση κ. Κυριάκος Κώτσογλου, δήλωσε: «Στην Χώρα των Χιλίων Λιμνών, την Φιλανδία, την 6η μεγαλύτερη τουριστική δύναμη για την Π.Ε. Χανίων (8,3%), αλλά κυρίως, την χώρα που παρουσίασε τη μεγαλύτερη αύξηση το 2018 (+26,6%), παρουσιάσαμε, ως Περιφέρεια Κρήτης, το τουριστικό μας προϊόν, σε συνεργασία με τον ΕΟΤ, με σκοπό την συνέπεια και τη συνέχεια στην Σκανδιναβική Χερσόνησο και στόχο την διατήρηση των υψηλών ποσοστών αύξησης και για το 2020».

Δείτε επίσης!

Σταύρος Αρναουτάκης – 22,8 εκ. ευρώ από το Ε.Π. Κρήτη 2014-2020 για τις αυξημένες ανάγκες αντιμετώπισης του Covid-19

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Στ. Αρναουτάκης υπέγραψε σήμερα 22,8 εκ. ευρώ από το Ε.Π. Κρήτη 2014-2020 …

Ρέθυμνο – Πρόγραμμα αξιολόγησης και υποστήριξης παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες από το ΕΛΜΕΠΑ

Δωρεάν συνεδρίες συμβουλευτικής, από εξειδικευμένους επιστήμονες για το παιδί και την οικογένεια του Ένα εξαιρετικά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize