Τελευταία Νέα

«Άει κρύψου φασισταριό»: Επίθεση Πολάκη στον Αμβρόσιο επειδή είπε τον Τσίπρα «άθεο και αντίχριστο»

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς και επιθετικό ύφος απάντησε ο Παύλος Πολάκης στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, επειδή χαρακτήρισε «άθεο και αντίχριστο» τον Αλέξη Τσίπρα.   Όλα ξεκίνησαν όταν σε κείμενό του ο μητροπολίτης Αμβρόσιος στην προσωπική του ιστοσελίδα, ο μητροπολίτης Αμβρόσιος είπε μεταξύ άλλων πως «ο κ. Τσίπρας είναι ένας άθεος καί αντίχριστος πρωθυπουργός, που θέλησε χωρίς καθόλου τσίπα επάνω του, να διαφημίσει την αδιαφορία του ως πρός την εορτή των Χριστουγέννων».   

Αφορμή για το κείμενό του ήταν η επιλογή του πρωθυπουργού να περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων στο Βελιγράδι, μαζί με την οικογένειά του, έπειτα από πρόσκληση του Σέρβου προέδρου. Κάτι που ωστόσο, σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο, ήταν «μεγάλο ψέμα», καθώς «στο Βελιγράδι ακολουθούν τό παλαιόν Ημερολόγιον καί άρα θα εορτάσουν τά Χριστούγεννα έπειτα από δέκα τρείς (13) ημέρες», άρα η 25η Δεκεμβρίου ήταν για τους Σέρβους μια «απλή εργάσιμη ημέρα».    Ο Μητροπολίτης δεν σταμάτησε όμως μόνο εκεί, αφού σε ένδειξη διαμαρτυρίας κρέμασε κι ένα πανό στην εκκλησία της Φανερωμένης Αιγίου που γράφει «Η Ελλάδα έγινε Σόδομα και Γόμορα».

Τα όσα έγραψε ο Μητροπολίτης προκάλεσαν την οργή του Παύλου Πολάκη που σε ανάρτησή του στο Facebook χαρακτήρισε τον Αμβρόσιο «ταγματάρχη της χωροφυλακής της χούντας», «υμνητή των βασανιστών» και «θαυμαστή της “γλυκιάς ελπίδας” των χρυσαυγιτών».   «Αει κρύψου φασισταριό. Αντίχριστος είναι ο βίος και η πολιτεία σου όταν λιβάνιζες τον Ντερτιλή τον εκτελεστή του Μυρογιάννη, ΟΧΙ αυτή η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός», συνεχίζει ο υπουργός.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Το κείμενο που ανάρτησε ο μητροπολίτης Αμβρόσιος στην προσωπική του ιστοσελίδα:

Αλγεινήν εντύπωση προξένησε η ξαφνική μετάβαση του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, στο Βελιγράδι «για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων»!!!! Δεδομένου, ότι στο Βελιγράδι ακολουθούν τό παλαιόν Ημερολόγιον καί άρα θα εορτάσουν τά Χριστούγεννα έπειτα από δέκα τρείς (13) ημέρες, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΈΜΜΑ!

Επομένως στη γειτονική καί φίλη Χώρα της Σερβίας, όπου μετέβη ο Πρωθυπουργός, ΔΕΝ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ακόμη τα Χριστούγεννα!Η Δευτέρα 25η Δεκεμβρίου 2017 για τους Σέρβους ήταν μια απλή εργάσιμη ημέρα!

Οι Σέρβοι όμως είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Καθώς, λοιπόν, έβλεπαν τον Πρωθυπουργό της Ελάδος μια τέτοια ημέρα να είναι στη Χώρα τους, και μάλιστα οικογενειακώς, τι συμπέρασμα θα έβγαλαν; Εβεβαιώθηκαν, ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!

Άρα ο κ. Τσίπρας, χωρίς καθόλου τσίπα επάνω του, πηγαίνοντας στο Βελιγράδι, διαφήμισε την αδιαφορία του ως πρός την εορτή των Χριστουγέννων. Μέ άλλα λόγια είναι σαν να είπε:

«Τι γιορτάζετε, ρε κορόϊδα; Χριστούγεννα; Εγώ τα Χριστούγεννα τα γράφω στα παληά μου τα παπούτσια! Ξυπνείστε, ρε χαζοί! Δεν υπάρχει Θεός! Δεν υπάρχουν Χριστούγεννα»! Ελάτε να χαρούμε τη ζωή! Ελάτε στο Βελιγράδι να γλεντήσουμε! Αφήστε τους βλάκες να πηγαίνουν στις Εκκλησίες, να ανάβουν κεριά, να κάνουν μετάνοιες, να προσκυνούν τις Εικόνες! Ελάτε να μιμηθούμε τον Σκουρλέτη. «Σπρώξτε», περιφρονείστε το Ευαγγέλιο του Χριστού, όπως εκείνος έκανε εκεί πάνω στα μαρτυρικά Καλάβρυτα! Κορόϊδα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!

Με άλλα λόγια ο Πρωθυπουργός διαφήμισε την αθεϊστική του ιδιότητα και έξω από τα σύνορα της Ελλάδος! Άρα ο κ. Τσίπρας είναι ένας άθεος καί Αντίχριστος Πρωθυπουργός!

Σε αντίθεση με τα παραπάνω ο κ. Τσίπρας, όταν επισκέφθηκε το Ισραήλ, όχι μόνον μετέβη σαν προσκυνητής στο λεγόμενο «τείχος των δακρύων», αλλά καί καταδέχθηκε να φορέσει το «καλυμμαύχι» θα λέγαμε των Εβραίων, δηλ. το γνωστό Εβραϊκό σκουφάκι, τό λεγόμενο «κιπά», υποτασσόμενος στα πιστεύω των Εβραίων, φερόμενος εκεί σαν μαθητούδι του Δημοτικού! Μπράβο σας κ. Πρωθυπουργέ. Μπράβο Λεβέντη Τσίπρα, από την ανάποδη όμως τώρα. Δεν είσθε παρά ένα μικρό ανθρωπάκι, έτοιμο να προσκυνήσει ακόμη και τον Διάβολο! ΑΛΛΑ δεν φταίτε σείς! Οι μεγαλόσχημοι θρησκευτικοί Ταγοί της Ορθοδοξίας φταίνε, οι Οποίοι σας υποδέχονται με δάφνες και τιμές!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς