Τελευταία Νέα

Αγωνιώδης προσπάθεια απεγκλωβισμού ηλικιωμένων λόγω κατολίσθησης

Στα δύο έχει κοπεί ο δρόμος πρόσβασης στο χωριό

Σοβαρά προβλήματα στα Τρίκαλα από τη νεροποντή που δεν λέει να σταματήσει. Η κακοκαιρία έχει χτυπήσει τον νομό από χθες και σε πολλές περιοχές έχουν σημειωθεί προβλήματα. Όπως αναφέρει το  trikalavoice.gr  ήδη από το πρωί της Κυριακής μηχανήματα προσπαθούν να δώσουν πρόσβαση στην Κόρη Τρικάλων, όπου έχει αποκλειστεί ένα ζευγάρι ηλικιωμένων λόγω κατολίσθησης.

Το έδαφος στο συγκεκριμένο σημείο που σημειώθηκε η κατολίσθηση είναι σαθρό και η συνεχόμενη βροχή δημιούργησε περαιτέρω προβλήματα.

Με νέα κατολίσθηση κόπηκε στα δύο ο δρόμος Ξυλοπάροικο-Πιαλεία

Εν τω μεταξύ κλειστός παραμένει εκ νέου από το πρωί της Κυριακής ο δρόμος Ξυλοπάροικο-Πιαλεία, καθώς σημειώθηκε νέα κατολίσθηση. Η κυκλοφορία είχε διακοπεί το μεσημέρι του Σαββάτου για κάποια στιγμή, ωστόσο αποκαταστάθηκε χάρη σε υπεράνθρωπες προσπάθειες χειριστών μηχανημάτων. Νέα ισχυρότερη ωστόσο κατολίσθηση σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, η οποία και έκοψε στα δύο το δρόμο. Ο πρόεδρος της Κοινότητας Ξυλοπαροίκου Νίκος Τζερεμές απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να μην χρησιμοποιούν το δρόμο καθώς είναι επικίνδυνος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς