Άγιος Νικόλαος – Ζητούν χρήση της παραλίας στην Κολοκύθα για ένα βράδυ για γάμο τουρίστα

Η “έγκριση ή μη αιτήματος της εταιρίας Elounda S.A. Hotels & Resorts για ιδιωτική χρήση της παραλίας Κολοκύθας στη χερσόνησο Καλυδών του Δήμου Αγίου Νικολάου” (έτσι αναφέρει η σχετική πρόσκληση), αποτελεί ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στην 7η Συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Μνημείων Κρήτης αύριο, Παρασκευή 16/4. Το αίτημα έχει κατατεθεί προς έγκριση στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λασιθίου, που θα γνωμοδοτήσει σχετικά στο Συμβούλιο Μνημείων Κρήτης.

Μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Φώτης Κοκοτός, μέλος της διοίκησης της Elounda SA Hotels & Resorts, αποσαφήνισε τι ακριβώς ζητά η εταιρία. Όπως τόνισε: «ζητήσαμε να χρησιμοποιήσουμε την παραλία για ένα βράδυ, για ένα γάμο που θα γίνει μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα, ήταν κάτι που μας ζήτησε ένας πελάτης του ξενοδοχείου. Η παραλία αυτή, άλλωστε, βρίσκεται σε αρχαιολογικό χώρο Α΄, ακόμη και όσοι πηγαίνουν εκεί με τα καραβάκια παίρνουν ειδική άδεια για να ελλιμενίζονται.

Η παραλία δεν προσφέρει υπηρεσίες, οπότε δεν μιλάμε και δεν μπορούμε να μιλάμε για συνεκμετάλλευση της. Εμείς ζητάμε την παραλία μόνο για ιδιωτική χρήση για ένα βράδυ, για τον γάμο που προανέφερα. Η παραχώρηση για την χρήση αυτή, είναι για συγκεκριμένη ημερομηνία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize