Άγιος Νικόλαος – Το “μήνυμα” του Βαγγ. Χατζηδάκη για την συμμετοχή στις εκλογές

Το ακόλουθο “μήνυμα” ενόψει των εκλογών της Δευτέρας έστειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο νυν αντιπρόεδρος του Συλλόγου Βαγγέλης Χατζηδάκης. Όπως αναφέρει:

Ο ρόλος του εμπορικού συλλόγου σε μια πόλη όπως ο Άγιος Νικόλαος είναι σημαντικός για το λόγο ότι συντονίζει και οργανώνει την αγορά . Οταν λέμε οργανώνει εννοούμε ορίζει το χρόνο των εκπτώσεων των προσφορών ελέγχει την εγκυρότητα τους κ.α , βελτιώνοντας τους εμπόρους το προσωπικό τους , αλλά και την ίδια στιγμή βοηθά στην επιχειρηματικότητα γενικά με πρώτο μέλημα την ανάπτυξη την τοπικής οικονομίας μας.
Είναι σημαντικό σε μια κοινωνία όπως ο Άγιος Νικόλαος να υποστηρίζουμε και να επιλέγουμε να κάνουμε τις αγορές μας από την τοπική αγορά ….ξέρουμε ότι πολλοί θα πουν να αυτό μπορώ να το βρω πιο οικονομικά σε ένα μεγάλο αστικό κέντρο ή στο διαδίκτυο … αυτό δεν είναι πάντα σωστό. Στηρίζοντας την τοπική αγορά στηρίζουμε τη ανάπτυξη αυτού του τόπου, στηρίζουμε όλα τα επαγγέλματα καθώς είναι αλληλένδετα μεταξύ του οπότε καλό είναι να μένουν οι οικονομικές μας δυνάμεις, τα χρήματα μας δηλαδή, εδώ στον τόπο μας . Η αγορά μας έχει κάνει μεγάλα βήματα , έχει βάλει αρκετό νερό στο κρασί τις και οι τιμές σαφώς είναι καλύτερες από παλαιότερα .
Ο εμπορικός σύλλογος τα τελευταία χρόνια είναι ενεργός κάνοντας αρκετές εκδηλώσεις όπως η λεύκη νύχτα , η γιορτή των καταστημάτων τα Χριστούγεννα , η εορταστική μουσική στο κέντρο της πόλης στην περίοδο των Χριστουγέννων , ακόμα και διάφορες πρωτοβουλίες για την στήριξη οικονομικά ασθενέστερων μαζεύοντας χρήματα, τρόφιμα, ρούχα κ.α
Μια μεγάλη πρόκληση για το επόμενο ΔΣ είναι το περιβόητο open mall .Όταν ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια πριν 4 χρόνια δεν πιστεύαμε ότι θα έχει τέτοια κατάληξη , 1,7 εκατομμύρια ευρώ θα έρθουν για να αναβαθμίσουν την πολη μας και όλα χρηματοδοτούμενα από ΕΣΠΑ . Δεν χρειάζεται βέβαια εφησυχασμός γιατί τώρα ξεκίνα η δουλεία ,όπου μαζί με το δήμο και το επιμελητήριο θα βάλουμε να δυνατά μας να τα καταφέρουμε όσο το δυνατών καλύτερα.
Ένας δυνατός σύλλογος με μια δυνατή φωνή (στο ΔΣ αλλά και στα δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια όργανα μας) , γίνεται με την συμμετοχή των εμπόρων στις εκλογές . Αυτό θα μας δώσει τη δύναμη να δουλέψουμε με μεγαλύτερη όρεξη και να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα πράγματα αντιπροσωπεύοντας όλους εσάς .
Για αυτό σας καλό μαζί με τους συναδέλφους συνυποψήφιους μου στις εκλογές τη δευτέρα 18 Νοεμβρίου από τις 14.30 έως τις 20.00 το απόγευμα στην αίθουσα του επιμελητήριου να ψηφήσετε .

Οι υποψήφιοι για το ΔΣ είναι Βιδάκης Νίκος , Κουκουράκη Φανή , Μάντζιου Αντιγόνη , Μαυρομάτη Ελένη , Μεταξάρακης Παναγιώτης, Πάγκαλος Εμμανουήλ , Στεφανάκης Νικόλαος ,Τζώρτζης Εμμανουήλ , Τσακιρίδης Μπάμπης , Τσαούσης Παναγιώτης , Χατζηδάκης Βαγγέλης .

Με τιμή ο νυν αντιπρόεδρος
ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Σχόλιο Μαρίνου Ρούσια – Άτοπο και άσκοπο…

Καθόλου καλή εντύπωση δεν έχει κάνει η σπουδή του Γενικού Διευθυντή των διοικητικών υπηρεσιών του …

ΗΠΑ – Ο Μπάιντεν θα επιλέξει υποψήφια αντιπρόεδρο την επόμενη εβδομάδα

Ο υποψήφιος του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ανήγγειλε ότι την επόμενη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize