Τελευταία Νέα

Άγιος Νικόλαος – Οι ίδιοι οι έμποροι επιδεινώνουν το πρόβλημα στάθμευσης

Αρκετές προτάσεις, με μια δόση και αυτοκριτικής, κατατέθηκαν στη γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου από τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης εις τύπον… υποδείξεων και νουθεσιών προς την επόμενη…

Γιατί, όπως παραδέχθηκε ο πρόεδρος κ. Οδυσσέας Παπαδάκης, οι ίδιοι οι έμποροι με καταστήματα στο κέντρο της πόλεως είναι οι πρώτοι που επιδεινώνουν το μείζον πρόβλημα του αδιεξόδου στην κίνηση και στάθμευση οχημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου που προκαλείται υπερκορεσμός και επάλληλα κυκλοφοριακά εμφράγματα στο κέντρο της πόλεως. Και αυτό γιατί τόσο οι ίδιοι όσο και το προσωπικό που απασχολούν, καταλαμβάνουν από νωρίς και κατά τη διάρκεια ολόκληρης σχεδόν της ημέρας τις περισσότερες θέσεις στάθμευσης στα πιο κεντρικά σημεία του Αγίου Νικολάου, παρεμποδίζοντας προκλητικά την ελεύθερη κίνηση και πιο άνετη στάθμευση των επισκεπτών και πελατών, υποβαθμίζοντας έτσι το κέντρο και υπονομεύοντας την ίδια την τοπική αγορά.

Ο κ. Παπαδάκης επανέφερε παλαιότερη πρότασή του, ο πελάτης που θα σταθμεύει στο πάρκινγκ της μαρίνας να προσκομίζει την απόδειξη και εφόσον κάνει αγορές άνω των 30 ευρώ να του επιστρέφεται το ποσό της στάθμευσης ως έκπτωση από τον έμπορο. Άλλη πρόταση ήταν να μένει ελεύθερο το πάρκινγκ στο κοινό το 15ήμερο των Εορτών.

Ν.Τ.

Δείτε επίσης!

Άγιος Νικόλαος – Δημιουργία πύλης Σέγκεν στον χώρο του λιμανιού που λειτουργούσε παλιότερα αναψυκτήριο

Στο χώρο που μέχρι πριν λίγα χρόνια λειτουργούσε αναψυκτήριο, πίσω από το Λιμεναρχείο Αγίου Νικολάου, …

Άγιος Νικόλαος – Πτώση δέντρου διέκοψε την κυκλοφορία

Στη γωνία των οδών Αναπαύσεως και Αργυροπούλου, μπροστά από την Αναπτυξιακή Λασιθίου και την είσοδο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize