Πολύ νωρίς ο πρωί, επιλέγει ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός, να περπατά, ασκούμενος το διάστημα που όλοι υποχρεούμαστε από τα μέτρα πρόληψης για την εξάπλωση του κορωνοϊού, να μένουμε τις περισσότερες ώρες του24ώρου σε… ακινησία, στα σπίτια μας μέσα.
Και από τις φωτογραφίες τραβάει κατά τους πρωινούς αυτούς περιπάτους του, φαίνεται και ο λόγος που επιλέγει τέτοιες ώρες, αφού η ανατολή του ήλιου «ερωτοτροπεί» με το εκπληκτικό φυσικό τοπίο του Κόλπου Μεραμβέλου, χαρίζοντας σε όποιον τυχερό τις αντικρίζει περπατώντας, ανάταση ψυχής και περισσότερη ευεξία. Δεν είναι ο μόνος εξ άλλου.

Και άλλοι δημότες μας επιλέξουν να βγουν λίγο πριν την αυγή. Πέραν των εκπληκτικών παιχνιδιών του φωτός του ανατέλλοντος ηλίου με τη θάλασσα και τον ουρανό, κινείσαι και χωρίς τον κίνδυνο του… συνωστισμού, που παρατηρείται αντιθέτως κατά τις ώρες του δειλινού, που επίσης δίνει πανέμορφες εικόνες και μια ευχάριστη αίσθηση στους περιπατητές.
Εδώ είναι τέσσερις φωτογραφίες (δύο από τον Αγιο Νικόλαο και δύο από την Πλάκα – Σπιναλόγκα) «δια μηχανής» του Δημάρχου Αγίου Νικολάου, που σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ αγόρασε πρόσφατα και μια καλή φωτογραφική μηχανή, προφανώς γιατί έχει αποφασίσει το νέο χόμπι του…

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ