Τελευταία Νέα

Άγιος Νικόλαος – Lazar Lux Ammoudara, το νέο 5στερο ξενοδοχείο

Αν επισκεφθείτε την Αμμουδάρα του Αγίου Νικολάου -και της Κριτσάς βεβαίως- …αν πριν την παραλία στρίψετε το δρόμο δεξιά, θα αντικρίσετε λίγο παραπάνω μια νέα υπερπολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα. Είναι η Lazar Lux Ammoudara.

* Στην ιστοσελίδα του Lazar Lux Ammoudara διαβάζουμε ότι ένα πολυτελές θέρετρο 5 αστέρων, βρίσκεται στην περιοχή της Αμμουδάρας, 3 χλμ. έξω από την πόλη του Αγίου Νικολάου. Το Lazar Lux Ammoudara έχει την τύχη να βρίσκεται κοντά σε μια πανέμορφη παραλία βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία. Τα μοντέρνα και πολυτελή διαμερίσματα σας καλωσορίζουν για να σας χαρίσουν αξέχαστες διακοπές και μοναδική εμπειρία. Απολαύστε τη θέα που κόβει την ανάσα από τα πολυτελή δωμάτια και σουίτες, μαζί με ένα πολυτελές μπάνιο SPA σε Deluxe ή Superiorσουίτα.

Οδυσσέας Σγουρός: «Χρειαζόμαστε ξενοδοχεία πόλης»

Για τη νέα αυτή ξενοδοχειακή μονάδα, ο αρχιτέκτονας μηχανικός κ. Οδυσσέας Σγουρός μας είχε ενημερώσει ότι «η σημαντική αυτή επένδυση στην Αμμουδάρα γίνεται από Σέρβους και αφορά 26 επιπλωμένα διαμερίσματα».

* Παράλληλα ο κ. Σγουρός μας είχε κάνει την επισήμανση ότι «στην περιοχή μας μόνο στον τομέα του τουρισμού υπάρχει κινητικότητα. Διαπιστώνουμε μια νεότερη επενδυτική διάθεση που τον πρώτο λόγο έχει ο ξένος παράγοντας. Χρειαζόμαστε ξενοδοχεία πόλης και αναφέρομαι στην αστική δραστηριότητα και όχι επισκέπτες κλεισμένους εντός των τειχών μεγάλων ξενοδοχείων. Θεωρώ ότι βαδίζουμε σε μια νέα εποχή, η οποία θα είναι πιο βελτιωμένη από την πρώτη εποχή του Αγίου Νικολάου, της δεκαετίας του 60 και του 70. Οι προδιαγραφές σε όλους τους τομείς, όπως τον ενεργειακό, είναι πλέον πολύ πιο βελτιωμένες και απαιτητικές».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς