Τελευταία Νέα

Άγιος Νικόλαος – Εργασίες ασφαλτόστρωσης και στους συνοικισμούς

Συνολικά 5 χιλιόμετρα δρόμων πρόκειται να τσιμεντοστρωθούν και ασφαλτοστρωθούν στο διαμέρισμα του Αγίου Νικολάου – στην πόλη και στους συνοικισμούς.

Εργασίες ασφαλτόστρωσης πραγματοποιήθηκαν σε δύο δρόμους (πλησίον της οδού Μίνωος) στην οδό Χατζηπατέρα και σε άλλη μία που ήταν με τσιμέντο, το οποίο είχε καταστραφεί με τον καιρό.  Οι ασφαλτοστρώσεις θα γίνουν στην εντός σχεδίου ζώνη του Αγίου Νικολάου αλλά και σε συνοικισμούς.

Στον Άγιο Νικόλαο ξεκίνησαν χθες οι ασφαλτοστρώσεις δρόμων, στο πλαίσιο υλοποίησης της μεγάλης εργολαβίας των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ που είχε δημοπρατήσει ο Δήμος πέρυσι και αφορούσε τσιμεντοστρώσεις, πλακοστρώσεις και ασφαλτοστρώσεις στην έδρα και σε διαμερίσματα του Δήμου Αγίου Νικολάου. Από την εργολαβία των 3,5 εκατομμυρίων, σύμφωνα με τη μελέτη, οι ασφαλτοστρώσεις που θα πραγματοποιηθούν αντιστοιχούν στο ποσό των 900.000 ευρώ.

Η πίστωση προέρχεται από ίδιους πόρους του Δήμου και όπως μας είπε ο Αντιδήμαρχος Κωστής Καστελλιανάκης ήδη, τώρα και δύο μήνες που εξελίσσεται η εργολαβία,  έχουν ολοκληρωθεί οι προγραμματισμένες ασφαλτοστρώσεις στις περιοχές Νεαπόλεως, Λιμνών, Βραχασίου, Μιλάτου. Εκκρεμούν κάποιες τσιμεντοστρώσεις.

Αφού ολοκληρωθούν οι ασφαλτοστρώσεις στον Άγιο Νικόλαο, ο εργολάβος θα συνεχίσει στον Κρούστα και στη συνέχεια θα γίνουν οι τσιμεντοστρώσεις.

Σε ό,τι αφορά τις πλακοστρώσεις, ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο Σκινιά και θα ολοκληρωθεί το πλακόστρωτο στην Κριτσά και αλλού.

Μέχρι το Πάσχα του 2020, έχει δεσμευτεί ο ανάδοχος του έργου ότι θα ολοκληρωθεί αυτή η εργολαβία.

Ν.Τ.

Δείτε επίσης!

Άγιος Νικόλαος – Ο υπαστυνόμος που ετοιμάζεται να γίνει… γιατρός!

Όταν κυνηγάς τα όνειρά σου και έχεις πίστη στις δυνάμεις και τον εαυτό σου, τίποτε …

Ηλεκτρικό τρένο από τη Σητεία ως τα Χανιά προτείνει ο Γιάνης Βαρουφάκης

Με τις γνωστές… ρηξικέλευθες θέσεις και προτάσεις εμφανίστηκε στο σύντομο, πέρασμά του από το Λασίθι, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize